Læs dagbog

Ubehageligt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 19. maj 2017 10:42

Jeg var ude for en ubehagelig oplevelse sent i går aftes. Det bankede på døren kl 22:45 og jeg lå og var næsten faldet i søvn .
Nå men det var en mand der ville sælge postkort for at tjene penge til en skoleklasse der skulle på ferie ... SERIØST ???? på den tid ??? og sjovt nok kunne jeg så se her til morgen at han havde været flere steder her i området da jeg er med i en gruppe på Facebook . Nå men han fik ingen penge af mig og der er åbenbart en der mener han virkelig er en lærer men en lærer banker sq ikke på døren på den tid af dagen .. ja hvad skal jeg sige ??? ...
Jeg troede måske det var nogen beboere her for de banker også på engang i mellem og måske var der sket noget .. jeg kunne høre at der var nogen der sad nede i haven og grillede måske var det dem .. men det var det så ikke nå men nok om det nu .

Ja og så er der lige det med alt det eksamensræs .. Ja det med matematik det går nok der er altså en hel måned til jeg skal til mundtlig matematik ... Så det går nok og jeg kan jo snakke lidt med de andre når vi mødes til skriftlig eksamen ... Ja hvorfor hidse sig op over det ?? .

Jeg vil koncentrere mig om den franske grammatik som jeg lige skal genopfriske og så kigge på alle de religionsfaglige begreber og skrive noter ... ha ha på dansk og ikke på Fransk .
Jeg er bare mega træt i dag fordi jeg sov dårligt oven på den oplevelse i går blev sq da forskrækket. Ja og så har jeg bare brug for at hygge mig ... Der er jo en hel uge til skriftlig eksamen og endnu længere til de mundtlige så jeg behøver jo slet ikke stresse over det nu.

Jeg har vildt meget lyst til lagkage så måske laver jeg en det er billigere og bedre end at købe noget kage .. Ja og så noget god mad i aften så jeg kan hygge med manden ...

Ja tror bare jeg vil tage lidt fri ... har jo god tid og i næste uge kan jeg læse og gøre klar det er også godt at slappe af ind i mellem .

Jeg tror en fridag er det bedste for jeg kan mærke jeg slet ikke koncentrerer mig rigtig lige nu ... Jeg skal passe lidt på mig selv.

Vores *vinduesmand* har været her og han tog mål og det hele er fint og nu går der nok en måned før vinduerne kommer så det passer jo bare fint .

Sender søde JHN mange tanker og ja vi to kæmper sammen men i dag står den på kage og slik og snask ha ha .. igen igen ... jeg er så taknemlig for din støtte og ja du ved jo hvordan det er når man skal læse til eksamen men det går nok det hele nu vil jeg bare hygge mig lidt er træt ... Knus og en solid dejlig kermitkage til dig ha ha ...
Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, det lyder da voldsomt ubehageligt! Lige meget om det var en rigtig lærer eller ej, så kommer man da ikke på den tid af døgnet. Har du sikkerhedskæde på din dør? Jeg ville ikke turde åbne, og jeg har ikke kæde for. Jeg ville nok råbe gennem brevsprækken, haha. Og kun åbne for min mor. :) Jeg er lidt bange af mig. Men jeg håber, din mand var hjemme til at beskytte dig. Jeg kan godt forstå, du ikke kunne sove bagefter. :/

Ja, du skal passe godt på dig selv og prøve at slappe af ind imellem også. Så får du nok også kræfter til at læse bagefter. Jeg håber, det vil gå godt med det! Du er sej, og du har garanteret styr på det, eller også får du det. Ja, hvis man alligevel ikke kan koncentrere sig, så kan man ligeså godt tage en pause, for så bliver man bare frustreret.

Mmmmmmmm, en god solid kermitkage, jaah! Haha. Jeg sender også dig en kæmpe lækker lagkage med dejlig creme og snask og fløde, mmmm.
Kan du passe godt på dig selv og slappe godt af og bare tage læsningen i små bidder.
Mange tanker og stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. maj 2017 19:06