Læs dagbog

En ok dag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 20. juli 2017 13:17

Ja jeg hygger mig i dag selvom jeg dårligt nok sov i nat .. havde meget næseblod igen igen igen ha ha .. Ja men det følger med min overgangsalder ting lige nu . Ja og så står manden jo også op kl 3 om natten den stakkel han skal åbne de næste 3 uger . Men i går havde han fri kl 14 så det er jo godt .

Ja i dag havde jeg heldigvis lidt overskud .. har seriøst sovet de sidste par dage .. har intet overskud til noget som helst .
Men i dag tog jeg i centeret og jeg har købt ind til krebinetter med sovs og pasta i aften det er guf . Ja og så laver jeg lagkage havde lyst til kage men har ikke overskud til at bage så banker lige en lagkage sammen og hygger mig lidt med den .

Sender mange krammer til søde JHN jeg håber du har haft en god dag og ungerne ikke larmer for meget ellers må du låne et høreværn og en fjernbetjening så du kan skrue ned for dem he he .
Pas nu godt på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, der er mange gener ved den overgangsalder. Vi må vel finde os i det? Men træls med den næseblod og så om natten. Ja, og stakkels din mand, puha det er tidligt.

Mmmm, dejligt med noget god mad, jeg elsker karbonader, er det ikke det samme? Det er min livret. :) Men så skal det være med kartoffelmos og ærte-gulerod-sovs, haha.

Lagkage ... guf guf!

Nej, ingen unger her i dag, det er dejligt. :)
Kan du passe på dig selv, min ven!
Mange krammere til dig også og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. juli 2017 18:26