Læs dagbog

Begravelse

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 22. januar 2020 13:24

Åh det hele er hårdt lige nu ... For det første har jeg lige ligget 1½ uge med en rigtig slem halsbetændelse . Jeg har haft høj feber og har hostet men det var kun en virus var hos lægen og blive podet i halsen .
Men det går bedre nu jeg hoster ikke og feberen er næsten væk .

Men der er så meget jeg ikke kan overse ... Jeg skal til begravelse i morgen ... Min elskede reservemor døde for en uge siden pludselig oppe på hospitalet . Ja jeg ved ikke hvad der skete ...
Men nu skal jeg med til begravelsen i morgen og jeg kan ikke rigtig overse det ... Er træt og har stadig ondt i kroppen .
Desuden var jeg jo glad for hende men var ikke meget tæt på hende det er svært at forklare ... men det er jo en jeg har kendt hele mit liv og mor og hende var tidligere kollegaer .

Jeg er bare ikke god til begravelser og så en masse mennesker jeg dårligt kender ... men tager med for mors skyld mere end for min egen ...

Min mor kommer og henter mig i morgen kl 10 og så er begravelsen kl 12 ... Nå men det skal bare overståes ...

Ja og mor har måttet aflive hendes hund så det hele ramler bare lige nu ....

Skolen starter den 3 Februar og jeg ved ikke om min veninde også kommer hun virker ikke særlig begejsteret men jeg tager afsted og ser hvad der sker .

Ja ville bare lige skrive lidt her ...

Sender en krammer til søde JHN og jeg håber det bedste for dig at du måske kunne flytte væk fra alt det stress omkring dig og få lidt ro i livet søde ven jeg ved det er svært .
Men du får masser af krammer og tanker fra mig .
Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, det er jeg da ked af med din reservemor. Det er altid hårdt at miste nogen, man holder af, og det er jo lige meget, hvordan man var tæt på dem. I havde sikkert et godt forhold, og det er da svært at skulle sige farvel til.

Ja, og begravelser er hårde, jeg synes det også. Men heldigvis er din mor med, så jeg håber, du klarer det. Jeg vil tænke på dig og ønsker dig det bedste, og at det går okay.

Og så er du oveni købet syg, det er da træls. Jeg håber, du snart bliver frisk igen. Jeg har også ondt i halsen, men endnu har det ikke udviklet sig til mere. Men der er vist meget snot og alt muligt andet i omløb for tiden. God bedring!

Jeg er ked af, at du har det skidt, men det er klart med alle de ting, der sker. Jeg håber, du vil få det bedre, selvom du selvfølgelig er ked af det. Jeg håber, du giver dig selv lov til at være trist, for det er jo forståeligt.

Pas godt på dig selv, min ven, ikke! Mange tanker og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 22. januar 2020 17:54