Læs dagbog

Stadig syg

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 23. november 2018 13:21

Er bare syg i dag har virkelig feber .. øv ...
Var rigtig rigtig dårlig i morges .. havde sygt ondt i maven og gik bare rundt og pev i flere timer ... Av .. men det lettede heldigvis så nu har jeg *bare* feber og er dødtræt ..

Ja og har også ligesom en slags prop eller noget i øret så det suser øv bøv ..

Nå men det var godt jeg ikke gik i skole i går jeg sov næsten hele dagen ... Ja og så meget er jeg vist heller ikke gået glip af kunne jo se det vores lærer har lagt ind på intrapol .. og det der *stormøde* var bare lidt almen info og de har lagt et referat ud på nettet .

Ja så hørte jeg sørme fra A i går ha ha ... hun spurgte om jeg var ok og så skrev jeg bare at jeg lå med feber men regner med at komme næste uge ... Ja og så svarede hun så først i dag at hun savner mig og bla bla bla ja ja fint nok .. og hende og M havde været i skole i går men de var jo skredet i pausen klart nok .. Ja de er jo søde nok men jeg vil bare ikke være afhængige af dem ...

Ja men ellers sover jeg jo bare og drikker lidt kakao og hoster og snotter ha ha ... Ja er bare træt og har ondt i hele kroppen .

Jeg skal i Fakta men jeg magter det ikke ha ha er sååå træt ... Ej men jeg skal lige over og købe noget smør og måske lidt guf til i aften har lyst til noget julekage ting ... Ja må se hvad jeg finder på ... Vi skal bare have boller i aften det er nemt jeg kan ikke lave mad når jeg er syg .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN og jeg håber virkelig du havde en super dag i Tivoli og at du nyder din crosstrainer .
ja tænker på dig har bare ikke meget at byde ind med lige nu .
Men jeg håber du hygger dig og har fundet bare en lille smule ro i dit liv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Årh dit lille pus da! :/ Stakkels dig. Men du bliver også nemt syg. :/ Ja, det er hårdt, men det lyder til, at du er ved godt mod igen, nu hvor du ikke har ondt i maven mere. Det er bare træls at have det. Men ikke rart med feber heller! Jeg håber, du snart bliver frisk igen, ven! Jeg tænker på dig!

Dejligt at du hører lidt fra veninden, selvom det lyder sådan lidt "lala", men ja, som du siger, det er vigtigt ikke at være afhængige af dem, når de ikke er mere seriøse.

Jeg håber, du har fundet lidt guf, så du kan hygge dit lidt også. :)

Jeg havde en god dag i går, tak! :)

Kan du nu blive rask igen! Jeg sender dig mange varme tanker og god bedring og masser af kage og snotpapir og et stort knus fra jhn :)

Skrevet af JHN1, 23. november 2018 17:48