Læs dagbog

Det var hårdt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 24. november 2018 16:32

Det var godt nok en hård dag i går .. var virkelig øm i maven .. og jeg kunne kun holde ud at sidde op eller ligge på min madras inde i stuen .
Ja har haft det før men blev *forskrækket* fordi det kom så kraftigt og pludseligt ...

Ja av av av .. men *heldigvis * gik det over og ja jeg bløder lidt nu men det er ikke så slemt heldigvis ... Men jeg troede jeg havde det godt i går men så gik jeg over i Fakta og BUM så kom det igen midt i forretningen .. denne her stærke dumme kolde smerte ... Men det gik over igen senere da jeg havde ligget lidt .

Men altså lige nu går det fint nok .. er bare træt .. og nyder at manden er kommet hjem fra arbejde ... vi skal ikke noget i dag eller i morgen heldigvis .

Suk næste uge bliver rigtig hård .. Ingen fridage .. vi skal gøre klar til den der julevandring ... Ja gider det ikke hvis jeg skal være ærlig .. det der med at stå og lave teater foran mange mennesker det er sq grænseoverskridende for mig .
Men altså Mandag kan jeg slappe lidt af for der er bare nogen der skal fremlægge noget så det er fint nok .
Tirsdag får vi så noget introduktion til julevandringen og så skal vi arbejde med det resten af ugen ... Ja og så ugen efter så skal vi fremføre det .

Nå men jeg håber bare det går godt .. skal jo bare overleve ha ha ... Men det bliver godt når det er overstået og vi så bare skal lave eksamens projekt .

Ja jeg kan desværre nok heller ikke tåle mere fravær ... øv .. så skal jo i skole om jeg så vil det eller ej ... Hvis jeg har for meget fravær så skal jeg jo skrive en extra opgave og ja sådan er det bare ... Må se hvad der sker .

Nå men i morgen skal jeg se julefilm med manden og hygge ... og købe lidt guf fra bageren .. det bliver godt .

Sender søde JHN masser af krammer og æbleskiver og juleguf ha ha jeg er slem det ved jeg ... Jeg håber bare du hygger dig lidt fik du set vild med dans i går ?? Ja det var vist ham Simon ?? og ikke Molly der vandt hvad siger du så ?? jeg følger jo lidt med i det.
Men det meste i går gik jo op i Black Friday ... det er godt nok vildt ... folk går helt amok så jeg blev jo bare hjemme og passede på min stakkels mave .

Ja jeg gider ikke være afhængig af mine veninder når det kommer til gruppearbejde ... for de har det jo med bare at skride ... Ja sådan er det jo bare .

Men tusind tak for din hilsen i går og jeg har det lidt bedre i dag er bare træt .. Fedt at din tur i Tivoli gik så godt selvom jeg ikke var med ha ha ...
Men pas nu på dig selv min søde ven og jeg sender dig fred og ro og hygge .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da voldsomt med din mave. Er du blevet undersøgt for, hvad det er? Det lyder bestemt ikke rart. :/ Åh, og så midt i Fakta, ja det er da ubehageligt. Men godt det er gået over igen. Så håber jeg ikke, det kommer igen. Kan det være en del af overgangsalderen, når du også bløder?

Ja, du skal bare have de næste uger overstået i skolen, men jeg forstår godt, det er grænseoverskridende med det teater. Men godt at I er flere om det, ja det er vel hele klassen, men så kan du måske gemme dig lidt, eller dur det ikke? Jeg håber, det går godt, min ven. Jeg ville også have det svært med det. Men jeg synes, du er sej og klarer så mange ting, så du skal nok klare det her også. Jeg hepper på dig!

Ja, det var Simon og Asta, der vandt "Vild med dans"; og det var okay, for de var også gode, men ja, jeg holdt med Molly og Mads. :) Men det gør ikke så meget. Simon var meget populær, så jeg tænkte nok, det ville blive ham. :)

Ja, jeg skulle heller ikke nyde noget af Black Friday, der var mange mennesker i byen. Jeg gider heller ikke. Vi må blive hjemme i freden og roen. :)

Ja, det gik jo godt i Tivoli, selvom du ikke kom med, haha. Men vi kunne da sagtens have hygget, os fire, haha. Det var hyggeligt derinde.

Kan du nu have det rigtig godt, og jeg håber, din mave er helt i orden igen. Pas på dig selv, søde ven! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 24. november 2018 16:55