Læs dagbog

Jeg håber

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 25. november 2018 17:29

Jeg er lidt træt i dag ... havde mega migræne i går ... ej men øv altså og så min mave der går helt amok ... ikke lige det jeg har brug for op til en travl / stresset uge med julevandringsforberedelse .
Ja men sådan er det desværre at være i overgangs alderen ... Ja og så cyster i maven det er noget jeg har haft i rigtig mange år men som bare bliver værre og værre i overgangsaldren .

Nå men altså jeg skal afsted i morgen uanset hvad ... Ja og jeg har det altså sådan at hvis A skriver om vi skal følges så vil jeg sige jeg hellere bare vil mødes på skolen . Jeg må lære at sige fra men hun går nok også bare i skole så det er jo fint nok .

Jeg håber på det der skide julevandring er noget vi måske skal lave hele klassen sammen og ikke i vores studiegrupper så kan jeg måske nemlig *gemme* mig lidt og måske lave noget i kulissen eller noget . Der er jo rigtig mange *stærke* i klassen og folk der godt vil føre sig frem eller hvad man nu skal sige . Men altså jeg skal bare overleve ..

Ja men Mandag er en stille skoledag og det passer mig godt ... jeg *gider* ikke gruppearbejde .. for der er jo mange useriøse i min studiegruppe .. og det er jo altså lidt en børnehave i skolen ... men det går jo nok og det er en vigtig del af vores eksamen det der kommer nu her .

Jeg glæder mig bare til juleferie ... Ja og næste weekend skal vi op til min mor om
Søndagen og julehygge og spise på kroen som vi plejer . Det skal nok blive hyggeligt .
Masser af mad og så hjem og hygge med vovserne det skal nok blive godt .

Jeg skal bare have det stress ud af mit liv . Vil bare gerne vide hvordan og præsis hvad det er vi skal til den julevandring og alt det fis .

Sender søde JHN masser af julefred og krammer og lidt hemmelig kage . ja vi har vist begge to brug for fred og ro ..
Skal vi ikke sætte dine underboer og mine skide larme polakker til salg på gul og gratis eller noget ha ha ... Jeg magter seriøst ikke mere larm og stress ... Ja lad os stikke af .

Nu vil jeg gå ind i stuen og hygge lidt med manden ... Ja og finde ud af hvad vi gør med aftensmaden ... Ja puha vi har spist alt alt alt for meget junkfood men jeg magter bare ikke at stå og lave mad når jeg er syg desværre ..

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da virkelig synd for dig med al den sygdom! Tror du ikke også, at det bliver værre, nu hvor du er stresset over skolen? Selvom det skyldes overgangsalderen noget af det, så kan det måske godt blusse op, når du har det svært? Ja, det er sgu hårdt, og det er træls for dig, søde ven! Jeg sender dig mange gode tanker og god bedring!

Jeg håber, det vil gå godt i skolen, og jeg forstår SÅ godt, at du har brug for at vide, hvad der skal ske. Sådan har jeg det også selv. Ellers bliver jeg også stresset og bekymret og angst. Nu skal det bare overstås, ikke. Så kan du måske få lidt ro igen!

Jeg håber for dig, at det ikke er gruppearbejde så, ja så du kan gemme dig lidt i mængden. Det lyder da også sandsynligt, at det er noget for hele klassen, eller hvad. Ja, jeg ved det jo ikke, men jeg krydser fingre for dig!

Det lyder hyggeligt med din mor og spise ude og så hygge hos hende bagefter. Jeg håber, det bliver godt!

Jeg laver annoncen til Gud og Gratis med det samme, hahahaha. Ja, mine underboere har gæster nu, så jeg sidder med hørebøffer, heldigvis har jeg da dem! Vi kan håbe, det er nogen langt væk, der overtager dem og dine polakker. Ja, og så skal der bare ikke flytte nye ind, eller også skal de være mega stille. Ja, vi kan da håbe!

Jeg håber, du fandt på noget nem mad, måske pizza eller andet? Det er da ikke nemt lige nu, når du er så syg, så der må man gerne snyde!

Kan du nu passe på dig selv og snart blive frisk igen. Jeg hepper på dig med skolen, det skal nok gå, min ven! Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 25. november 2018 18:41