Læs dagbog

Er i skole nu

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 26. november 2018 12:08

Ja nu er jeg i skole . Kom afsted i morges selvom det ikke var helt nemt. Jeg stod op kl 6 og sad virkelig bare og overvejede at blive hjemme men det går jo bare ikke .
Men afsted kom jeg og så ville jeg op og tage bussen.. Men .. der var åbenbart gået ged i lyskrydset. Ja det skiftede ikke og den vej jeg skal over for at komme til busstoppestedet er altså meget traffikeret. Nå men jeg gik altså over for rødt når der ikke lige var nogen biler .. men det er ikke noget jeg har det godt med. Men ok jeg kom jo med bussen og ud til skolen .

Ha ha min veninde (A) kommer da ikke i dag... selvom hun jo sagde at hun ville komme … hverken hende eller M er kommet men det må de jo selv om . Ja jeg tænker da på hvor meget fravær de har og om de måske skal skrive extra opgave i Januar. Men det er nu meget fedt når de ikke er der så jeg virkelig kan koncentere mig så godt jeg nu kan selvom jeg er træt i dag .
Ja jeg har fået sat mit fravær lidt ned i dag fordi jeg var der jo sidste Mandag og der havde jeg fået fravær men det blev rettet i dag så nu har jeg et fravær på 16 % og vi må max have 20 % .

Der er flere der er overraskede over at vi skal have julevandring allerede næste uge .. vi får jo dårligt nok nogen tid til at forberede det … men altså jeg kan ikke helt tage det så seriøst føler tit bare tingene kommer sådan lidt random og så når det er slut er det jo slet ikke så vigtigt alligevel .

Nå men der er da noget fedt i dag .. Vi har fået ledninger i klassen hvor der er sådan nogen strømskinner så nu kan jeg sidde på min plads og få opladt min computer så skal jeg ikke skifte plads eller noget .

Men Kristendomkundskab Mandag morgen er ikke det allerfedeste og nu skal vi også snart lave øvelser .. sukkk .. men det går nok . Ja gruppearbejde er ikke min stærkeste side. Gider ikke folk der kommer op og skændes slap nu af så seriøst skal det heller ikke være. Gider ikke drama og små pattebørn undskyld jeg siger det.

Sender masser af krammer og tanker til søde JHN. Jeg håber du har det godt sidder her i min frokostpause og tænker på dig .
Jeg ville bare lige fortælle dig at ja jeg bruger jo Hotmail og det er virkelig nemt at oprette en konto og du er ikke afhængig af nogen eller noget . Du skal bare ind på hotmail.com og der er der så en knap hvor du kan lave en mail . Ville gerne hjælpe dig hvis jeg kunne . Åh ja det hele er sq lidt stresset men seriøst det hjælper at skrive her og det er så godt vi to har hinanden her . Ja skal vi ikke bare stikke af og æde noget kage .. jeg kan seriøst ikke mere .. har lyst til bare at gå hjem men det går nok har kun to timer tilbage .
Men søde ven pas nu godt på dig selv i dag og jeg håber ikke du er alt for ked af alt det med mailen og vægten og det hele .
Jeg sender dig alle de bedste tanker .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Nu har jeg også frokostpause, haha. Så nu vil jeg også lige skrive en hilsen.

Flot at du kom af sted, selvom det var hårdt. Ja, det er jo ikke nemt, når I får fravær, så skal man jo være der. Men jeg håber, du klarer det. Fedt at veninderne ikke kom, så du ikke skal forholde dig til dem i hvert fald. Ja, det lyder da som om, de snart skal skrive opgave, hvis de hele tiden er væk. Men jeg håber, du slipper.

Jeg håber også, det går godt med julevandringen - eller forberedelserne til det. Ja, nogle gange kan man godt tænke bagefter, hvad man egentlig skulle bruge det til. Forhåbentlig er der en mening med det. Skal I arbejde i grupper så? Ja, det lyder det som om. Men du skal nok klare det, ven! Det er snart overstået, og så kan du komme hjem.

Godt at du overlevede alle de røde lys, nej det er da ikke så fedt. Jeg går heller ikke over for rødt, med mindre der lige er en grund til det, eller hvis det er så tidligt om morgenen, at der ikke er nogen biler, men kun i lyskrydset ved Rema, hvor det skifter SÅ langsomt, haha. Men jeg gør det virkelig sjældent, for jeg skal ikke køres ned.


Ja, det lyder da godt med en Hotmail, jeg må lige se, om jeg kan tage mig sammen til at kigge på det. Tak for hjælpen! Hvis jeg prøver og ikke kan finde ud af det (sandsynligt, ha), så kan jeg jo spørge dig. :)

Kan du nu have det rigtig godt, og du skal nok klare den sidste tid, og så kan du gå hjem og slappe af og hygge dig. :) Ja, det hele kan godt være lidt stressende, men jeg håber, du alligevel er ved godt mod. Jeg sender også dig masser af krammere! OG kage, haha. Hold ud, min ven!

Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 26. november 2018 12:31