Læs dagbog

Julevandring

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 28. november 2018 07:25

Ja så er vi startet på forberedelserne til julevandringen .. Ja vi startede i går med at gennemgå hele julevandringen ..
Der er åbenbart 5 *stationer* undervejs hvor vi skal fortælle/underholde børnene.
Først skal Kong Agustus modtage børnene og så skal de videre til himmelrummet hvor de møder ærkeenglen Gabriel og så skal de videre til marken hvor hyrderne venter ( og jeg skal være en af hyrderne) og så skal de videre til kroen hvor Maria søgte ly for at føde og så til sidst skal de ud i stalden hvor lille Jesus ligger .

Ja det var den korte version ha ha .. men altså undervejs bliver børnene klædt ud og de skal også synge med på sange mens de vandrer og alt muligt . Ja det skal jo nok blive godt men der er bare meget at se til og vi skal også analysere det hele og tage det med i vores eksamensopgave. Men altså først skal vi have gennemført denne her vandring .

Vi er 5 grupper og først troede jeg at hver gruppe havde en station .. men nej nej så nemt er det ikke .. vi skal alle sammen gennemføre en vandring med hver vores børnehave på forskellige dage. Nå men altså det er fint nok .

Jeg frygtede jo lidt at skulle i gruppe med mine to *veninder* men vi er kommet i helt nye grupper igen igen .. og jeg er kommet i en rigtig god gruppe med mange der har styr på tingene og som kommer hver gang . Men alligevel er jeg jo lidt stresset over det hele .
Men det er fedt jeg ikke har nogen replikker og jeg skal *bare* hjælpe med at børnene får tøj på til forestillingen .

Men nu skal jeg snart i skole vi skal øve i dag og hvis alt går godt kan vi holde fri på Fredag.
Vi har jo ikke skemalagt undervisning i dag og Fredag der skal vi øve .. og på Mandag skal scenen i kirken bygges det er fint nok .

Sender søde JHN masser af juletanker ha ha nu hvor jeg skal ud og *julevandre* .. vi skal jo gå hele skolen rundt nærmest med de små søde børn .
Åh ja tænker på dig kan mærke du har det skidt og er trist/vred som du skrev i går i din dagbog .. Ja bare jeg kunne sige noget der kunne hjælpe dig søde ven .
Ej men jeg sidder og ser morgennyheder og den største nyhed der er at folk vælger kartoflen fra ha ha .. så er verden sq ikke ved at gå helt under endnu .
Jeg håber du får en dejlig stille dag uden vrede og stress over dine naboer .. Ja det er sq ikke nemt du må herind der kan vi i det mindste lukke vinduet så er der faktisk ret stille søde ven .
Pas nu godt på dig selv og bliv hjemme hvis det er for koldt udenfor he he .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da egentlig hyggeligt nok med de små rollinger. De vil garanteret synes, det er sjovt, og så kan de lære noget samtidig. Ja, og fedt at du er kommet i en god gruppe, som er stabil. Men jeg forstår godt, du er stresset alligevel, det er jo også nyt det hele. Men du klarer det SUPER GODT!! :) :)

Jeg er stolt af dig. Jeg selv ville løbe skrigende væk, men det gør du ikke. Du gennemfører, det er sgu flot. Ros dig selv, ikke!

Haha ja, jeg undrer mig også nogle gange over nyhederne, og hvad der er deres tophistorie. Jeg tror, du har ret i, at verden holder denne gang også. :)

Ja, det skal nok gå det hele. Jeg skal bare arbejde med min sensitivitet, og selvom det er svært, så er jeg jo i live, og det er jo fint. Jeg skal bare finde en tro på, at det hele bliver bedre. Ja, vi skal nok klare det hele sammen, ikke!

Jeg håber, du får en god dag i skolen, og at det hele kører med julevandringen. Fedt hvis I kan få fri på fredag. Kan du nu passe godt på dig selv, min søde ven. Mange tanker til dig og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 28. november 2018 12:24