Læs dagbog

Meget træt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 29. marts 2020 16:23

Jeg er træt af corona ... meget træt ... Ja og jeg har fået noget med maven ... Det ligner sådan et blåt mærke eller noget .. Ja skal nok have kigget på det hvis det ikke går væk .

Skolen ... ja hvad kan jeg sige ?? ... Jeg har lavet mine opgaver i kristendom og nu i næste uge skal vi vist have online undervisning 3 gange ... Kristendom i morgen og så to gange organistation .. men det er bare svært når man ikke har bøgerne og ikke kan få fat i dem ... Men lærene ligger meget ind vi kan hente online og forberede er bare spændt på organisation ...

Ellers sker der jo ikke noget ... alt er jo lukket også de fleste butikker i centeret undtagen et par butikker og apotekerne.
Men min Fakta har åbent og det er skønt .
Så det meste af min dag går bare med at sidde hjemme og læse lidt lektier og snakke med væggen ha ha ... og manden arbejder jo meget ... som han plejer .

Sender søde JHN masser af tanker og jeg ved du har det svært i denne skod tid .. ja det er svært det hele lige nu . Jeg har desværre intet overskud har ondt i hele kroppen og er bare dødtræt ... kan ikke overse noget som helst men sender dig bare de bedste tanker søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg er også meget træt af corona. Jeg ved ikke, hvordan vi alle skal komme igennem det bare nogenlunde smertefrit. Men der er jo ikke rigtig noget alternativ.

Det må være anderledes at få fjernundervisning og ikke have kontakt med de andre, i hvert fald ikke sådan i klassen, men jeg håber, I alligevel snakker lidt sammen ind imellem.

Jeg snakker også med væggen, ha ja. Hvad skal man ellers gøre?

Jeg sender også dig de bedste tanker og et stort kram fra jhn, herinde må vi godt!

Skrevet af JHN1, 29. marts 2020 17:50