Læs dagbog

Det var ok

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 29. november 2018 07:08

Det var faktisk en ok dag i går . Vi fik lavet en didatisk analyse af vores opgave og en fra holdet sender den til os så vi har den .
Det er fedt nok selvom jeg ikke lige kan hidse mig så meget op over det ha ha .

Nå men efter analysen gennemgik vi fysisk vores julevandring .. snakkede om hvem der siger hvad hvornår og alt det der praktiske.
Jeg skal jo være i kirken og være hyrde og jeg skal også hjælpe når ungerne skal tænde lys det er fint nok jeg skal ikke så meget og jeg har ingen replikker.
Jeg skal bare klædes ud ( det hader jeg ha ha) og så skal jeg sidde og vente .

Nå men i dag er der bare undervisning .. jeg håber bare jeg kan sidde og lytte og slappe lidt af .. Ja og i morgen holder jeg sørme fri fordi vi har øvet det vi kan og vi kan først komme videre på Mandag .. Ja og der er også flere i min gruppe der kommer langvejs fra .
En fra Roskilde en fra Ringsted og en fra Nordsjælland .. ja så skal jeg jo ikke klage ha ha ...

Ej men jeg blev sq sur på A i går .. mens vi sad og lavede noget gruppearbejde så skulle hun stå og pille mig i øret med en tryllestav .. hun kunne sq da se jeg var igang med noget ... og hun grinte bare da jeg blev sur .. Hun er sq underlig .. Jeg er glad for vi ikke er i gruppe sammen dennegang .

Nå men nu skal jeg i skole ja jeg glæder mig til at holde fri i morgen . Øv det regner og det mørkt og koldt ... Nå men jeg må ud i det .

Sender søde JHN masser af tanker og øv øv øv hvor er det synd din tand er knækket jeg håber det går godt med at få den ordnet .
Ja og jeg sender dig fred og ro søde ven og varme .. Jeg håber bare du har det en lille smule godt ind i mellem .. ellers må jeg sprælle lidt for dig he he ...
Pas nu godt på dig selv i dag søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da super dejligt, at I bare har styr på det hele nu. Så kan I holde fri i morgen, det er da fantastisk. :) Du skal nok klare at blive klædt ud, haha, ja det er måske ikke så rart, men tænk på de små børn, du glæder, haha. Er det hele næste uge, I skal lave det hver dag?

Ja, hun lyder da godt nok lidt barnlig, hende A. Men godt I i det mindste ikke skulle være i gruppe sammen. Jeg forstår heller ikke, når folk driller på den måde, når andre er seriøse. Men det viser i hvert fald, at hun ikke selv er særlig seriøs. Ja, hvad skal man sige. :/

Ja, det er godt nok mørkt og koldt og vådt i dag. :/ Jeg havde heller ikke lyst til at stå op i morges.

Jeg sidder og venter på at skulle til tandlæge. :/ Ja, du kan tro, jeg også tænkte på dig i går, "det er ligesom Mælken". :/ Ja, men min er heldigvis ikke en fortand, det må altså være værre. Puha, men jeg er nervøs og fryser. :/ Nå, men det gode er, at det forhåbentlig snart er overstået. :)

Jeg håber, du har en rigtig god dag! Kan du have det rigtig godt, min ven! Mange tanker til dig og knus fra jhn - og en masse varme og godt vejr, haha.

Skrevet af JHN1, 29. november 2018 12:29