Læs dagbog

Fridag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 30. november 2018 09:15

Ja jeg holder fri i dag men har ikke sovet længe ha ha .. manden gik tidligt og ja så stod jeg op og så lidt tv og hyggede lidt .
Ej men altså nu strejker stogene sq .. Seriøst???
Det er da godt jeg ikke kører med dem til hverdag . Men det er synd for alle dem der er strandede ...
Forleden dag da regionaltogene strejkede tog det en fra min klasse over 3 timer at komme hjem .. det er jo totalt latterligt ...

Jeg bliver bare lidt stresset for vi skal op til min mor på Søndag og ja hun har godt nok tilbudt at komme og hente os men det er altså en laaang vej fra Nykøbing og ind til os ... så jeg håber bare så meget at togene kører ...

Nå men i dag holder jeg fri og jeg vil lidt i centeret skal lige købe lidt småting og så forny mit buskort . Ja vil bare hygge mig og forkæle mig selv lidt og tage til frisøren det trænger jeg til .

Nu får jeg jo travlt næste uge med alt det julevandring men jeg har en god gruppe og jeg stoler på vi nok skal klare det sammen .

Det er også rart at slippe fra A ha ha hun var jo ikke i skole i går ... Ej men hun er jo bare dybt useriøs .. Hun *gider* jo ingenting og hun bliver sur hele tiden .. er så glad for jeg ikke er afhængig af hende mere .

Nå men jeg vil i centeret inden der bliver sort af mennesker ... gider ikke mere stress ..

Sender søde JHN masser af krammer og lidt trøstekage he he .. Ja du klarede det så flot i går min ven og jeg er stolt af dig .
Ja det med julevandringen .. vi skal være med hver dag men det er kun 1 gang vores hold skal lave selve vandringen .. og så er der en dag hvor vi skal opservere de andre og give feedback det er fint nok .

Men søde ven pas nu godt på dig selv i dag og husk du er en superstjerne og jeg sender dig fred og ro og noget godt i tvet nu hvor der ikke er mere vild med dans øv øv .. håber du er ok søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Sejt at du var tidligt oppe på din fridag. :) Ja, jeg kunne jo også se, at du havde skrevet tidligt til mig igen, selvom det var lidt senere end i går og den anden dag, haha. Ja, men der skrev du også virkelig tidligt. :)

Ja, jeg kender også en, der var næsten 3 timer om at komme hjem, fordi togene strejkede, og hun måtte tage en bus i stedet. Vi var SÅ heldige med Tivoli, at det fungerede der! Ja, jeg håber da for jer, at togene kører som planlagt på søndag. Men jeg hørte lige i nyhederne, at de forhandler, så man kan jo håbe. Det er så irriterende, når man er afhængig af det.

Ej, det lyder dejligt at komme til frisøren, ja lidt forkælelse. Det skal jeg også på mandag. Selvom jeg nu ikke er så vild med at sidde der, haha. Men jeg håber, du nød det, og at du har hygget dig i dag.

Ah okay, det er jeres gruppe en dag og så de andre grupper de andre dage, ja det giver jo god mening. Det skal nok gå fint, I er velforberedte og har styr på det.

Ja, vi klarede det begge to fint ved tandlægen, altså bare det at vi kom af sted, det skal vi have credit for, haha. Det er sgu ikke rart. :/

Jamen, jeg tænker bare at gå i seng, nu hvor der ikke er "Vild med dans", haha. Sådan ender det nok. :)

Kan du nu have det godt og god weekend! Du er også en superstjerne, og jeg er stadig fuld af respekt for den gode måde, du klarer skolen på! Mange tanker og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 30. november 2018 18:58