Læs dagbog

Hjemme igen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 2. oktober 2017 17:42

Ja så er jeg hjemme igen . Det var en super dejlig ferie . Ja vi hyggede os og gik rundt i byen og var ude og shoppe .
Ja det var dejligt og vi fik masser af god mad og slik is og kager og det hele .
Ja hyggeligt men mor ... hmm ja mødre nogengange ... Ja hun kunne blive meget sur når hun ikke lige fik sin vilje og hun var heller ikke specielt vild med at vi skulle ud og shoppe men det var jo ligesom det vi havde sparet op til ... lev med det ha ha ej men nogengange så er hun bare lidt for meget og bliver hurtigt sur ...
Nå men altså for det meste hyggede vi os og ind i mellem var det også kun mig og manden der var ude og shoppe og så lavede hun selv noget .

Men nu er vi hjemme og jeg har fået noget lækkert nyt tøj og undertøj og de ting jeg lige stod og manglede det var skønt . Ja men dejligt at være hjemme igen .. selvom jeg desværre bløder sygt meget i dag ... Ej det er altså øv .. og så er det heller ikke lige så fedt at skulle i skole ... Græsk grammatik mandag morgen kl 8 ... pyha og så mega ondt i maven. Ja håber det bliver bedre i morgen.

I morgen får vi nye vinduer . Ja det er fedt lige da vi landede i går ringede vores *vinduesmand* og fortalte at her til morgen kom vores vinduer og han ville komme og tage imod dem og så i morgen og Onsdag bliver de sat i . Det er skønt og min mand har jo ferie så han er hjemme og tager sig af det .
Ja glæder mig til det er overstået .

Nu vil jeg bare slappe af er dødtræt og jeg bløder .. øv ... Ja jeg gider ikke noget ...

Sender søde JHN mange krammer og håber du har det godt og jeg skriver mere til dig i morgen det håber jeg at have kræfter til he he og du får også lige en frøkage.


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da som en rigtig dejlig ferie. I fik hygget jer og spist og shoppet, lige præcis som I gerne ville. Men ja, mødre kan være ret anstrengende nogle gange. Men det er jo din mor, der skal blive god igen, så hende om det. Det er bare ærgerligt, hvis det også ødelægger noget for dig og din mand. Hun vidste vel på forhånd, hvad hun gik ind til, og hvad I gerne ville lave på ferien. Nå, men bare det meste af ferien har været god, og det lyder da sådan.

Ja, så bliver det hårdt at skulle på Uni igen, men du må klare dagen i morgen på bedste beskub. Jeg håber, maven får det bedre!

Jeg har tænkt på dig. Dejligt at du er vel hjemme igen. :) Tak for kermitkage. :) Dem har jeg også savnet, haha.
Mange tanker tilbage og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 2. oktober 2017 18:59