Læs dagbog

Har været ude på skolen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 10. august 2017 16:52

Ja jeg kom ud på skolen i dag . Tog afsted omkring kl 9 og det var super nemt at komme derud . Bare tage bussen og så metroen . Ingen problemer i det heldigvis det gør jeg jo så tit og så bare tage ud til Islands brygge og stå af der .

Men hold nu op hvor er det et kæmpe stort Campus derude ha ha .. vildt ... Men jeg fandt det fordi der var mange derude og folk er rigtig søde ha ha ej men det er meget stort men Teologisk fakultet ligger lige ved metroen jeg skal bare ind af hoveddøren så er jeg der næsten. Jeg fandt også studievejlederen og der var kun en derinde før mig .

Det gik rigtig godt og jeg fik gode svar på alt det jeg har gået og været så bange for .
Ja der er en del undervisning og selvfølgelig mange lektier især i Græsk . Men der er ikke noget tvungen gruppearbejde eller noget og det var især det jeg var bekymret for . Det er meget individuelt . Det passer mig rigtig fint så kan jeg bare gå i skole og så tage hjem og læse hjemme eller sidde for mig selv .

Jeg fik også fortalt studievejlederen det med min angst og stress og hun sagde at hvis jeg nu finder ud af jeg har brug for nedsat tid eller noget så finder vi ud af det sammen . Hun sagde også at alle de der sociale arrangementer bare er et tilbud ikke noget krav og det er jeg glad for . Hun sagde det skal nok gå det hele og er der noget som helst kan jeg altid komme til dem i studievejledningen .

Da jeg så var færdig på UNI tog jeg lige ind til byen og fik en burger og på vejen hjem tog jeg den forkerte bus ha ha fordi jeg var så træt . Er totalt smadret nu .
Jeg skal også se på det skema jeg selv skal lave det er meget fedt jeg selv kan planlægge hvornår jeg vil gå i skole. Jeg vil nok gå tidligt for studievejlederen sagde de fleste går i skole omkring kl 10 så hvis jeg vælger tidlige hold så er der nok ikke så mange .

Ja puha mange indtryk og mange oplysninger men jeg er seriøst så glad og jeg glæder mig meget til at skulle igang .

Sender en kæmpe frøkage krammer til søde JHN og du er bare super og jeg er så glad for du støtter mig ja livet er sq svært ind i mellem men vi gør det jo så godt vi kan os to .


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, hvor dejligt at det gik så godt! Super at det er nemt med transporten. Jeg ville stresse, men du tager det fint. Du er også vant til at bo i hovedstaden og tage bus mm. alle vegne. Det er så godt!

Fedt at du fik svar på alle dine spørgsmål og blev beroliget. Så kan du forhåbentlig slappe lidt mere af. Hvor flot at du fik sagt det med stress og angst, så de ved det derude. Så kan du måske også bedre slappe af omkring det, når du ved, at der vil findes en løsning, hvis det bliver for meget for dig.

Det lyder spændende med, at du selv kan lægge dit skema. Det er da helt perfekt. Og ingen tvungne gruppearbejder, sådan! Haha. Ja, der vil selvfølgelig være nogle lektier, men det er jo meget fint, at du kan tage det i dit eget tempo og bare arbejde for dig selv.

Haha da jeg gik på Odense universitet, syntes jeg også, at det var kæmpe stort, men jeg fandt hurtigt ud af, at der er et system i de mange gange. Det håber jeg også, du gør. :)

Jeg ville panikke, hvis jeg kom med den forkerte bus, men du tager det bare roligt, haha. Du er så sej! Du er også sej med, at du skal læse videre. Det er virkelig flot, at du gør det, og at du endda glæder dig. Det er jeg glad for!

Mange tak for kermitkage-kram, haha. Ja, vi gør det så godt, vi kan, og det er godt nok! Kan du passe godt på dig selv, min ven. Dejligt at du kom af sted i dag!
Mange tanker og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. august 2017 20:07