Læs dagbog

Ingen praktik

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 12. december 2020 08:20

Jaaaa min praktik er aflyst ... pyha ... Ej men vi havde praktikvejledning i går og så var vi bare mange der havde problemer med at finde et praktiksted. Så vores lærer som også er leder på uddannelsen holdt møde med nogen andre lærere og så besluttede de at de rykker praktikken til April .
Så det vil sige at vi bytter om på modulerne i næste semester. Så vi får undervisning først og så må vi jo se på corona situationen til den tid.
Jeg er sååå lettet . Nu havde jeg så godt nok fået fat i hende i den kirke jeg skulle i praktik i men altså det var lidt svært . For det første var meget jo lukket ned i kirken og hun lavede så godt nok arragementer med spisning for ensomme. Men der kunne jeg ikke være med for de må jo kun være 10 samlet og hun kan jo ikke afvise folk for at få en praktikant med. Desuden havde hun ferie de første 14 dage hvor jeg skulle i praktik og hvad skulle jeg så lave ?? .
Ja og så lå kirken altså et sted hvor det er virkelig svært for mig at komme hen med bus selvom det er i Herlev ... nå men nu skal jeg bare aflyse min aftale med hende på Mandag det er jeg glad for .

Men det har bare været stressende det med at finde praktiksted når næsten alt enten er lukket ned eller de ikke vil have praktikanter på grund af corona så godt de udsætter praktikken nu .

Ja og så er der vores eksamensprojekt .. suk ... Nå men vi skal have feedback fra vores lærer på Mandag om hvad vi mangler og har brug for hjælp til . Ja og så skal vi også sende vores projektide til hende i Sankt Nicolai tjenesten . Men det er først på Mandag så nu holder jeg bare weekend det trænger vi til i vores gruppe alle var trætte i går .

Hej Emilie . Tak for din hilsen . Åh det er dejligt med en der har det ligesom mig med alt det corona og onlineundervisning og eksamensstres det er ikke nemt nu her .
Jeg håber også for dig at du kommer igennem alt det her og ud på den anden side.

Sender også en julehilsen til JHN håber du har det godt min ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder fornuftigt, at de udsætter praktikken. Det giver heller ikke rigtig mening lige nu. Vi har elev på værestedet, og det kan også være et problem, når vi kun må være 10.

Jeg håber, du holder humøret oppe. Jeg har det ok, tak. :)

Knus og kærlige tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. december 2020 19:37