Læs dagbog

Ferie

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 14. oktober 2017 08:58

Jaaa nu er der dømt ferie ... Det er skønt ingen stress og ingen lektier nu .
Ja trænger seriøst til at slappe af . Er mega træt og er også lidt snottet ha ha bliver altid syg når jeg har ferie ... Ja det er fint nok slapper jo bare af .

I går fik jeg en rigtig dårlig besked ... min *reservemor* en jeg har kendt siden jeg var barn min mors tidligere kollega er meget meget meget meget syg ... Hun var vist til noget undersøgelse i går og så fik de prikket hul på en tarm og nu strømmer der afføring og bakterier ud i blodet og det er jo super farligt ... Det var jo blandt andet det min bror døde af ... Så er ret bekymret lige nu . Ja det er øv men jeg kan jo ikke rigtig gøre så meget er bare ked af det på hendes og hendes families vegne .

Men nu vil jeg til bageren og købe noget morgenbrød og så bare hygge med manden i dag ... Ja magter ikke så meget i dag nååå jo forresten jeg skal lave lagkage haha kage er der jo altid plads til .

Sender søde JHN mange krammer og et stykke lagkage . Håber du får en god dag søde ven og pas nu godt på dig selv .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt for dig med noget velfortjent ferie! Jeg håber, du vil nyde den. Ja, du bliver ofte syg i dine ferier, det er da noget skidt. Måske reagerer kroppen af en eller anden grund, når du endelig kan slappe af.

Åh, det lyder da ikke rart med din reservemor. Jeg håber, hun kommer sig! Men jeg kan godt forstå, at du er meget bekymret. Nej, du kan ikke gøre andet end at sende gode tanker hendes vej og så håbe på det bedste. Ja, det er da meget trist og bekymrende. Jeg krydser fingre for, at hun klarer det!

Jeg håber, du har hygget med morgenbrød. Jeg stod også ved bageren kl. 8 for at være sikker på at få spandauere, haha. Men jeg tager med glæde imod et stykke lagkage også, mange tak! :)

Pas på dig selv, ven! Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. oktober 2017 13:55