Læs dagbog

Skal ud i morgen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. juli 2017 14:29

Ja vi skal ud i morgen og det magter jeg bare ikke er virkelig træt .. seriøst jeg har sovet hele dagen i dag . Ja men godt jeg har ferie .
Nu er der kun en uge til jeg får svar på hvilken uddannelse jeg er kommet ind på . Ja det tænker jeg da lidt på kan jo ikke undgåes .

Nå men i morgen skal vi hjem til min mands papfar .. han er nu sød nok men han snakker bare helt vildt meget hele tiden ... og så skal min mands tante med det magter jeg bare ikke .. hun skal jo nok kritisere mig .. men jeg håber lidt på tanten og papfaren bare snakker og så kan jeg sidde og passe mig selv i fred og ro . Vi bliver heldigvis hentet det er super fedt ikke fordi han bor så langt væk men tanten er jo ikke rask så han vil så gerne hente hende og så henter han også os ha ha fedt nok og det er først kl 17 han kommer .

Ja men ellers sker der ikke så meget jeg sover bare og det er skønt ... skal ikke nå noget og hygger mig bare og kan se tv og bare nyde min ferie .

Sender søde JHN en kæmpe krammer og håber du får en dejlig fredelig weekend uden unger der larmer he he . Ja jeg forstår dig så meget det er mega nederen når folk larmer hele tiden . Pas nu på dig selv min søde ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, du kan da håbe på, at de to gamle snakker så meget med hinanden, at du bare kan sidde og slappe lidt af. Hvis tanten kommer for godt i gang, må du stoppe hende og sige fra. Det kan jo ikke passe, hun lyder godt nok speciel!

Dejligt at blive hentet, så undgår i offentlige transportmidler. Så kommer I måske også hurtigere hjem igen.

Jeg krydser fingre for, at du kommer ind på den uddannelse, du gerne vil. Ja, det er da meget spændende, jeg kan godt forstå, du er spændt.

Tak for tanker, ja jeg satser også på en fredelig weekend. :) Kan du også have det godt og passe godt på dig selv! Du skal nok klare i morgen. Hvis I har mulighed for at komme hjem selv, kan I måske gå tidligere?
Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. juli 2017 17:01