Læs dagbog

Chat, kærlighed, forståelse og had

En side i dagbogen "Sorte huller og andre mysterier"
Skrevet af Meft 6. august 2020 18:45

Jeg har haft mange gode timer på chatten her. Nogle gange har jeg logget ind og været udmattet over at ha lavet en kop kaffe og jeg har mødt forståelse. Nogle gange har jeg været ked og også mødt forståelse. Nogle gange blev den offentlige chat pludselig dybt filosofisk og de ting, jeg til hverdag går rundt og tager for givet, måtte jeg pludselig stille spørgsmålstegn ved. Tak for det. Jeg har også grinet min røv i laser mange gange sammen med andre chattere her, også tak for det.

Men på det seneste er jeg blevet opmærksom på hvor mange, der er logget ind på chatten, som aldrig siger en lyd, men som alligevel følger med i det vi andre, der skriver i den åbne chat, deler. De, der er sådan på chatten, kan vende tilbage uger, måneder eller år senere og skrive f. eks. 'Den dag havde du fået for meget vin/behandlet din hund eller kat eller familie dårligt’ EXCUSE ME? Hvis du mente det, da jeg/vi skrev det, hvorfor fanden havde du så ikke the guts til at skrive det in public der ??

Jeg har forståelse for man logger ind og skriver f. eks 'jeg er ikke ok i dag, jeg er i luretræet/ovre i hjørnet, jeg vil bare gerne have lov at være her' Det er fandme ok. Men det er jo ikke de, de igler der gør. De nasser på os, der har modet til at være åbne omkring vores udfordringer, store som små. De kigger ned fra velux ovenlysvinduet og vender tilbage med had. Shame on you.

Kommentarer fra andre brugere

jeg tror du er paranoid...

Skrevet af Tai, 6. august 2020 18:58

det oki tai, du er en backstabber so i dont care what you think

Skrevet af Meft, 6. august 2020 19:32