Læs dagbog

Ode til forgræmmelsen

En side i dagbogen "Sorte huller og andre mysterier"
Skrevet af Meft 12. august 2020 19:52


Ikke en ode an die freude, som Schiller og Beethoven kunne. Men en ode til forgræmmelsen. Her kommer den.

‘Jeg har det af h til og fordi jeg har det så meget at h til behøver jeg ikke være ok rar overfor andre mennesker. Det er nok fordi, jeg har det så meget mere af h til end alle de andre tilsammen. Derfor kan jeg tillade mig at skide hul i at behandle andre ok. FORDI JEG ER DEN I HELE VERDEN DER HAR DET HÅRDEST. At du ved det. Desuden kan jeg få øje på mange ting, der burde laves om, for det er i hvert fald IKKE MIG, der skal ændre sig.’

Selv tak for kaffe.

Kommentarer fra andre brugere

Hey meft:) Jeg læste lige dit forrige indlæg, og jeg har den samme opfattelse af chatten, men så kom jeg til at tænke på, hvad vi tager med os når vi går derind og hvad vi for med os hjem:) Ren filosofi :) men hvad med det du skriver her? Er det et opråb? er det personligt? Men jeg kan virkelig godt forstå din vrede over, denne ret så "Selvfede Narcissist" person de suger ens sjæl ud på under 4 min.

Så jeg takke for både kaffe og respons, for din evne til at få mine mundviger opad og dine finurlige kærlige opmuntring :))))

P.S Alle menneske bør ændre sig, det kaldes jo en menneskelig udvikling, ordsprog for Donald T type er ok klaphat! Og så går vi videre...Husk lad dig ikke tæmme af et undermål af et tæppe?:)

Knusssss søde ven, kun gode vibes herfra:)))))

Juze. --->--@

Skrevet af juce, 13. august 2020 19:08

Kære jucie bad and boujee menneskesjæl. Kan godt forstå du spørger. Jeg var her på depnet for ca 12 år siden og fik nogle fantastiske venskaber. Glemte alt om depnet indtil for ca 1,5 år siden, jeg loggede på chatten og har mødt de skønneste mennesker der. Men nogle er logget på chatten uden at sige noget i måneder, de ser hvad vi andre skriver in public chat og - lige pludselig en dag - får du verbal smæk for noget du skrev for måneder siden. Fra en du ikke aner hvem er. Jeg gider det ikke. Men jeg gider så temmelig meget godt dig hjerte hjerte.

Skrevet af Meft, 13. august 2020 20:23