Læs dagbog

Bare syg

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 12. december 2017 08:51

Var seriøst syg i weekenden ... hold nu op ..
Jeg havde sååå ondt i maven og jeg blødte bare rigtig meget .. det gjorde mere ondt end nogensinde før ... Ja øv bøv godt vi ikke skulle noget som helst vi hyggede bare og så film og manden passede godt på mig .
Ja i dag går det lidt bedre men jeg skal i skole og det har jeg slet ikke lyst til . For det første er jeg træt og for det andet sner det . Men jeg har lovet min veninde at komme .. Men jeg tror jeg bare hjælper med at printe ud men jeg ved seriøst ikke om jeg bliver til undervisningen .. jeg kan ikke det er ikke engang sjovt . Gider ikke være ude på skolen det er slet ikke rart at være der men har jo lovet at hjælpe min veninde .

Nå men jeg vil bare prøve at komme igennem dagen forhåbentligvis uden for mange *anfald* . Men hov jeg kan se det er sidste undervisningsdag i bibelkundskab måske bliver jeg så bare og lytter lidt .

Sender søde JHN masser af kram og sol og varme og stille naboer og folk der ikke trækker vejret he he . Ja jeg håber bare du har det godt og du ikke er for vred over sneen og alt det andet søde ven .
Håber du kan se lidt godt i tvet og hygge dig når du er hjemme og du får måske noget god juleslik og masser af kage det er godt her i julen og sneen .


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg har tænkt på dig, men jeg troede, du havde travlt med opgave mm. Jeg er da ked af, at du har haft det så dårligt. :/ Det er da voldsomt irriterende for dig. Kan man ikke gøre noget ved det? Kunne du evt snakke med lægen om det?

Jeg håber, det gik ok på skolen i dag. Måske blev du endda til bibelkundskab. Ja, det vigtigste var jo, at du fik hjulpet veninden. Jeg håber, I har styr på det hele?

Her er der intet sne. :) Tøsne til morgen, men ellers bare solskin og klart vejr. Sjovt så forskelligt det er. Men det er hundekoldt, så jeg har frosset, uf. Ja, jeg æder masser af slik, haha. Sikke noget. Jeg håber også, du får hygget dig lidt på trods af smerter. Godt din mand passer på dig!

Kan du have det bedre! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. december 2017 18:08