Læs dagbog

Sover bare

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. februar 2019 17:26

Jeg har sovet hele dagen .. har stadig dum skod feber og jeg hoster .. får det lidt bedre når jeg tager hostesaft.. men jeg bliver også meget sløv af det ... Ej men altså ...

Ja jeg ved virkelig ikke med skolen i morgen .. har det sådan både og ... Jeg har ikke lyst til fravær og jeg ved der er mange der kommer tilbage efter ferien som ikke var der før ... og hvad så med MIN plads ha ha .. ja sådan tænker jeg altså ... Ja men jeg gider heller ikke gå i skole når jeg er så syg ... og bare sidde og hoste og få det værre ...

Men jeg må lige se tiden an i morgen ... for mit helbred kommer altså først... Ja er mega surt at være syg .

Sender søde JHN masser af tanker og krammer jeg håber du har det godt .
Ja solen skinner jo kan jeg se ha ha og jeg håber du nyder det lidt .. Jeg håber bare også at du har lidt fred for dumme naboer der larmer og stresser .
Ja jeg har INTET overskud og jeg spiser næsten ikke noget .. men nu skal jeg lige bestille lidt mad og hygge med manden .

Hav det nu godt søde ven . Knus og tanker til dig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da irriterende, at det bliver ved. Jeg forstår godt det med fraværet og også det med pladsen, haha. Ja, sådan ville jeg også tænke. :) Ja, men du har jo ret i, at dit helbred kommer først, så du må lige se, hvordan du har det i morgen. Du har jo også sagt til dig selv, at du vil tillade dig selv fravær ved sygdom.

Ja, jeg kan kun ønske dig god bedring. Ville ønske jeg kunne hekse. Så ville jeg hekse dig rask. :) Men jeg håber, du snart bliver det!

Mange tanker og et stort kram fra jhn. Pas nu på dig selv, ikke!

Skrevet af JHN1, 17. februar 2019 17:36