Læs dagbog

Bare træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. oktober 2018 12:02

Jeg slapper af i dag .. er træt oven på i går .
Jeg fik gjort rigtig rent ude i køkkenet og fik støvsuget hele lejligheden men så kunne jeg heller ikke mere .
Ja jeg skulle også lige skifte sengetøj og lige pludselig var dagen gået og manden kom hjem.

Han har to omsorgsdage i November og der har jeg tilfældigvis også fri fra skole .. ja og så snakkede vi om en miniferie .. Men altså lige nu synes jeg hellere vi skal komme af med den *gæld* vi har eller det overtræk vi har efter vi har købt slik og sodavand og alle de andre ting på nettet og manden har fået ny mobil .. men ja han får godt nok nogen overarbejdstimer udbetalt men altså jeg har ikke lyst til at rejse mere lige nu .

Vi kiggede ellers på Tallin som ligger i Estland men det ville blive 7000 i alt bare for fly og hotel og vi har jo allerede rejst meget i år så jeg er glad for vi bare bliver hjemme og ser netflix ha ha .

Nå men jeg skal snart til bageren og lige i fakta og købe ind til aftensmad ... tror jeg laver pasta og kødsovs det er nemt og det går nok ikke lige så galt som i går hvor jeg lavede halvrå hakkebøffer og overkogt pasta ha ha ja mig og manden grinte bare lidt af det heldigvis .

Sender søde JHN masser af krammer og ja god slik noget du godt kan lide jeg har ikke helt styr på alt det juleslik ha ha ... Jeg håber bare du har det godt og ikke er for trist over i går og at jeg ikke kom og gjorde rent hos dig he he .. ja prøver at få dig til at smile lidt min søde ven .
Pas nu godt på dig selv og jeg tænker på dig når jeg køber lækker kage uhmmm og så lidt varm kakao det kan løse mange problemer .
Knus til dig min ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Puha, du var rigtig flittig så. Sejt gået! Jeg er virkelig dårlig til at få gjort rent. Men jeg synes da ikke, det ville kræve så meget lige at hoppe på toget og så stå af her med støvekosten? Haha. Nå, men så må jeg jo selv, haha. Men flot at du var så effektiv og så endda i din ferie!


Ja, I har da rejst meget, og måske er det også meget godt at være derhjemme og bare være sammen og hygge og snakke. Ja, og se tv. :)

Haha til hakkebøfferne og pastaen. Sådan noget kunne jeg også finde på. Men I overlevede sikkert, og ja godt bare at kunne grine af det. Haha, kan godt lige se det for mig. :) Jeg håber, det går bedre i dag!


Jeg har haft en bedre dag, tak. Det er dejligt. Lige nu spiser jeg slik, haha. Guf!

Kan du også have det godt, og du får mange varme tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. oktober 2018 18:05