Læs dagbog

Det gik ok

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. juni 2018 13:06

Det var en ok *arbejdsweekend* . Ja vi skulle jo male hegnet på svalegangen både her hos os og ovre på den anden side . Jeg var jo lidt stresset over det især fordi jeg havde hørt vi også skulle male udvendigt og stå på stiger og alt muligt .
Nå men vi mødtes dernede kl 10 Lørdag morgen og snakkede frem og tilbage .. Der var ikke nogen der havde lyst til eller mod til at stå på en stige og male .. der var en der var oppe og skifte en pære på en lampe men det var også alt ha ha ..
Nå men der var nogen der gik op og snakkede med min nabo ( som er formand her i foreningen) og vi er så blevet enige om at der kommer nogen og maler udvendigt der har det rigtige udstyr til det .

Jeg malede så ikke i år men jeg var med til at feje i cykelskuret plus jeg fik fjernet støv og spindelvæv på det træværk der skulle males .
Da vi først kom igang gik det rigtig stærkt . det var dejligt .
Sjovt nok så var polakkerne hjemme og de hilste ikke på os eller noget og de gik bare og kiggede ned i jorden når de gik forbi . De skulle åbenbart rode med deres skide motorcykel .
Jeg fik også snakket lidt diskret med nogen af de andre om polakkerne .. de gav mig ret i det ikke kan være rigtigt at vi skal være så generet af deres røg og deres snak hele tiden.
Men de var ikke så generet af dem men de fleste bor også i stuen og mærker det jo nok ikke på samme måde som vi gør fordi vi bor lige over for dem . De har jo have ud den anden vej .. Men de sagde jeg skulle gå ind og snakke med formanden om det .
Det vil jeg også helt klart gøre her en af dagene .. det kan jo ikke være rigtigt vi skal generes af nogen der lejer lejlighed her .
Ville ikke forstyrre ham i weekenden for han havde huset fuld af gæster de skulle planlægge en stor bowlingturnering.

Nå men det var super hyggeligt at snakke med de andre og jeg hjalp jo bare lidt til hvor jeg kunne .. men hold nu op hvor jeg nyste bagefter ha ha alt det støv ude på svalegangen og nede i cykelskuret . Men det var rart nok at se de andre og der var også mange der var med til at male .
Vi blev færdige i løbet af ca 5 timer og så købte vi nogen pizzaer .. sjovt nok fra det pizzaria vi ikke gider købe fra fordi de er så sure og har grint af os flere gange . Ja og vi har haft nogen dårlige oplevelser men det var jo fint nok det var foreningen der betalte og vi skulle ikke selv derover . Maden var da ok men ikke noget særligt .
Vi blev også enige om at holde fri Søndag fordi vi har fået malet alle hegnene det var dejligt .

Jeg snakkede også med min mor om polakkerne og hun er bare sådan nå ja det må i jo lære at leve med og nu skal du jo ikke være så negativ det gider jeg ikke høre på ja hun kan da også altid gøre mig ked af det .. det fylder jo meget i mit liv . Det er jo ikke fedt at blive generet hele tiden og vækket om natten fordi de idioter skal stå og ryge og snakke ude på svalegangen .

Ja og manden er også lidt streset kan jeg mærke både pga polakkerne og så er han bare træt fordi han har travlt på arbejdet .Nå men godt jeg har depnet her kan jeg sige lige hvad jeg vil .

Sender sødeste JHN masser af kage og slik ja i dag må vi godt bare fordi .. Er så glad for vi har hinanden her og kan støtte og forstå hinanden . jeg gider ikke noget i dag ha ha og jeg skal i Fakta og købe ind det må jeg jo hellere snart gøre .. Ja pas nu godt på dig selv søde ven og jeg sender en lydfri bobbel til dig så du slipper for larm og stress .. hop hop og kvæk kvæk ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da som en god arbejdsweekend, hvor I fik lavet en del og vendt alt det med polakkerne. Ja, det er da en god idé at snakke med formanden, så noget kan blive gjort. Det er da ikke til at holde ud for jer. Noget tyder jo på, at de alligevel har lidt dårlig samvittighed, når de kigger ned i jorden, så måske er de til at tale fornuft med. Jeg håber det for jer. Jeg kan godt forstå, det stresser jer.

Godt I ikke skulle op på stiger, uha det skulle jeg heller ikke. Jeg tør ikke engang for at klippe en gren af mine træer. Jeg holder krampagtigt fast med den ene hånd og kan derfor ikke klippe, fordi jeg kun har en hånd til det, haha. Ja, det er da fornuftigt at få andre professionelle til det.

Trist at din mor ikke forstår dig. Ja, det er altså underligt. Det er da klart, at det påvirker dig og manden, og det vil man da gerne snakke om. Ja, men så må du komme ud med det herinde, og jeg vil i hvert fald gerne lytte! Ja, her kan du nemlig sige, hvad du vil.


Tak for kage og slik. Jeg har spist lidt i dag, men ikke så meget som jeg plejer (se glorien). Og tak for bobble, sjovt det har vi arbejdet med hos hypnotisøren. :) Kan du nu passe godt på dig selv, min ven! Tak fordi du er dig. :) Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. juni 2018 19:11