Læs dagbog

Ja så er det weekend ...

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. oktober 2017 13:59

Ja øv nu er det bare *weekend* .. ferien er jo næsten slut .. Ja på Mandag starter skolen igen og jeg sidder og overvejer lidt hvordan jeg skal gribe det hele an ...
Jeg skal jo igang med lektiecafeen og det er nok der jeg vil bruge mest tid og energi . Ja de andre fag der går det nok ... men på Tirsdag vil jeg helt sikkert til bibelkundskab ha ha ... det er mit yndlingsfag ..

Ja har da mine tanker ... Hvad vil de tænke når jeg ikke aner en skid ha ha .. og hvor mange er der og har brug for hjælp . Det er jo et sted alle går forbi så det er fint nok og jeg kan jo bare sidde og arbejde når jeg lige kommer igang .

Men jeg kan se det passer bedst Onsdag og Torsdag for der ligger det fra 13 - 15 men det er jo fedt det er studerende som mig selv der kan hjælpe mig . Ja jeg håber det kan give mig et skub fremad .

Jeg orker bare næsten ikke at skulle til Græsk på Mandag .. Ja bare sidde der og ikke fatte HAT af hvad de snakker om .. det er sq lidt kedeligt .. Jeg føler mig jo helt tabt ... og der er også filosofi ha ha .. men det vil jeg godt til for der er nogen jeg lige skal snakke med og høre om de har lavet den semesteropgave ... Ja det er jo helt sikkert jeg skal til eksamen til December så lige nu ligger mit fokus på Græsk og bare læse og læse og læse og lære det hele fra bunden. Men jeg kan nogenlunde passe de andre fag selvom jeg går til lektie cafee nu må vi se hvad der sker .

Men nu er det weekend og jeg vil slappe af og hygge har købt lidt chips og kiks til hvis jeg skal se ringenes herre ha ha .. det er så hyggeligt bare at se film og drømme sig langt væk . Ingen stress der . Ja jeg vil bare hygge og lade op .

Sender søde JHN masser af krammer og kage og slik og hepper på Thomas Evers er det ikke ham du kan lide i vild med Dans ha ha eller er jeg helt tabt ... Ja jeg håber det går rigtig godt og husk nu du er en superstjerne søde ven og husk at slappe af og nyde weekenden.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da som om, du har godt styr på det, søde ven. Det lyder som en godplan virkelig at sate på græsk og lektiecafé, så du kan få hold på det dumme fag. Ja, og de andre fag kan du jo meget bedre, og bibelkundskab er du endda meget glad for. Så der er der ingen problemer, så det er nok meget godt, at du holder meget fokus på græsk.

Ved du hvad, hvis alle bare kunne det hele, så var der jo slet ikke brug for en lektiecafé, så jeg garanterer dig for, at de ikke vil tænke noget som helst, andet end at det er fedt, at du kommer og får hjælp. Husk de er der for det samme, og de har hjulpet mange andre i din situation. Det skal nok gå, og du må prøve dig lidt frem med, hvad tid der dur, og hvor mange der ellers er der.

Jeg forstår godt, du har mange tanker om det praktiske også, og det er jo nok også det med de skemaer, som vi har begge to. At vi tænker tingene igennem mange gange og planlægger hele tiden, så vi tænker, vi har helt styr på det. Det er som om, der skal være ro på det praktiske, før der kan komme ro indeni. Sådan har jeg det. Men jeg tror, du vil finde ud af det, så det kommer til at passe bedst muligt.

Jeg håber, du vil nyde de sidste dage og så komme med frisk mod til undervisningen i næste uge. Husk at der er mange andre, der også har det svært med græsk, så du er ikke den eneste. Havde du ikke en, du ville læse sammen med også? Måske kan hun noget, du ikke kan og omvendt, så I kan støtte hinanden?

Jeg håber, du vil hygge dig med film og guf! Jeg glæder mig til "Vild med dans", men jeg har allerede spist meget guf, haha. Jo, Thomas Evers er bare sød og dygtig. :) Men i år holder jeg med Iben Hjejle, men jeg håber, at Thomas når rigtig langt, for han er bare den sødeste, haha. Altså dansemæssigt holder jeg med Iben, men sådan "sødheds-mæssigt" der vinder Thomas altid, haha. Så nej, du er ikke helt tabt, haha.

DU er også en superstjerne, søde ven!!!! Pas rigtig godt på dig selv, ikke! Det skal nok gå det hele! Jeg skal nok støtte dig, og bare jeg kunne hjælpe dig med græsk, men der kommer jeg vist til kort, haha.
Mange tanker til dig og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. oktober 2017 16:51