Læs dagbog

Intet overskud

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. maj 2018 15:18

Jeg har intet overskud for tiden .. sover rigtig meget .. Nå men jeg har jo heller ikke de store planer nu her så det er fint nok .
Ja og jeg er bare plaget af mens og min øjenbetændelse er kommet igen og jeg har får noget noget udslet ja fedt nok .. skide overgangs alder ...

Nå men ellers går det jo fint nok .. Manden var så sød at invitere mig i Tivoli i Fredags sådan helt spontant .. Han har et kort han får fordi han har aktier i tivoli så vi kommer gratis ind begge to det er fedt nok .
Vi gik bare rundt i Tivoli og hyggede os og nød vejret og at se på menneskene der .
Bagefter gik vi ud og så på en kinesisk restaurant der ligger lige ved siden af Tivoli ( det er jo alt for dyrt at spise i Tivoli). Vi fik en 5 retters meny for to og det var super lækkert mmm guf guf . Bagefter tog vi bussen hjem .

Ja og resten af pinsen har vi bare været hjemme og har hygget og set tv . Det var dejligt bare at have manden hjemme og ingen stress ..

MEN !!! jeg er seriøst såååå træt af de skide polakker .. i går eller i nat omkring kl 1 så kommer de hjem og så skal de åbenbart stå og gasse op med deres skide motorcykler og snakke og stå ude på svalegangen i lang tid og ryge og larme .. Nåååå ja klart nok os andre vi skal da bare vækkes fordi de kommer hjem fjolser !!! og i dag har de stået og rodet med deres motorcykel og larmet fedt nok ..

Jeg glæder mig til arbejdsweekenden for noget skal altså gøres ved den larm .. og de smider cigaretskodder over det hele det kan ikke være rigtig vi andre skal gå og rydde op efter dem .. Noget skal der gøres det er helt sikkert .

Sender masser af kage og slik til søde JHN ... Jeg håber altså du har det godt søde ven og t du ikke stresser alt for meget .
Jeg glæder mig til mig og manden rejser til Bali næste år og det bliver helt sikkert et sted med privat pool og egen butler og det hele skal du med he he ?? .
Ej men jeg tænker meget på dig jeg har bare desværre intet overskud da jeg har rigtig ondt i mit øje og jeg har sovet rigtig dårligt det sidste stykke tid men jeg hepper på dig og tænker meget på dig søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg har det heller ikke for godt lige nu, så jeg forstår dig godt, og jeg føler med dig. Men ja, godt hvis du kan få slappet af, så du kan komme dig helt. Ja, skide overgangsalder.

Det lyder hyggeligt med Tivoli og kinesermad. Det fik jeg også, da jeg var ude at spise med mine forældre, ja det er altså godt.

Ja, I må da have gjort noget ved de polakker. Det er bestemt ikke rart med så meget uro og så om natten. Jeg håber, I kan finde på et eller andet, så det kan blive stoppet.

Puha, jeg har det skidt lige nu og har slet ikke lyst til slik, ja hvad siger du, lyder det ikke helt forkert, haha. Så jeg vil gemme dit slik, haha. Ja, jeg vil gerne med til Bali, så vil jeg ligge i poolen hele dagen, eller også vil jeg bare tage sol og så lige dyppe mig ind imellem, ah ja. Haha. Det kunne være godt. Jeg håber, I finder et fedt sted, når den tid kommer!

Jeg tænker også på dig, min ven, og jeg sender dig rigtig meget god bedring! Mange tanker og en kæmpe krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. maj 2018 18:52