Læs dagbog

Weekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. september 2018 07:12

Så er det sørme weekend .. ingen skole i dag og jeg sidder bare her og vågner stille og roligt .
På Søndag så rejser mig mor og manden til Edinburgh . Det bliver bare så fedt .

Jeg synes jeg har klaret skolen rigtig flot og jeg har ikke noget fravær .. Det er fedt . Jeg føler mig godt tilpas på skolen og selvom jeg er totalt udmattet hver dag så lærer jeg jo noget og udvikler mig .
I forgårs skulle vi sidde i grupper og snakke og det var rigtig hårdt .. Vi skulle sidde i en rundkreds og så trække et kort og så snakke udfra det der stod på det . Men der var så lige det at den der trak kortet var den eneste der måtte sige noget .. dvs jeg var TVUNGET til at snakke spontant i 5 minutter eller bare være stille .. det var en svær øvelse men jeg klarede det jo .

Vi arbejdede også i grupper i går og det var fint nok og vi arbejder på tværs af årgangene eller dvs det er jo så slut nu . Nu er de 3 introuger jo gået og *hverdagen* melder sig og det passer mig rigtig godt . Så kommer der mere ro på og jeg kan måske slappe mere af .

Jeg er sq lidt træt af mine veninder .. I går var den ene af dem rigtig morgensur .. og råbte af mig det gider jeg bare ikke og så brokkede den anden veninde sig og så skred de i frokostpausen ... Uden at sige noget .. det er anden gang de bare forsvinder men seriøst det må de sq selv om .. Jeg er der for at lære noget . Gider ikke deres drama og brok .

Nå men nu er det weekend og jeg kan slappe af med god samvittighed. Det er skønt og jeg skal ikke så meget i dag og i morgen skal vi jo bare pakke lidt og gøre klar til Søndag hvor mor kommer herind så vi kan følges sammen ud til lufthavnen .

Sender JHN masser af krammer og vild med dans kage .. he he er det ikke i dag det kommer ?? ... Jeg håber bare du har det godt og pas nu godt på dig selv hvis jeg ikke når ind her og skriver i morgen . Jeg tænker tit på dig og sender dig alle de bedste tanker og tak fordi du er en god veninde her på depnet .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da som om, det går rigtig godt i skolen og endda uden fravær, det er sejt! Det lyder som en spændende start, I har haft, men ja, det bliver sikkert også godt med mere faste rutiner.

Det er ærgerligt med veninderne, men du må jo være den voksne her og bare holde fast i, at du gerne vil skolen. Ja, så må de passe dem selv, men det er da synd, når nu I har haft det godt sammen. Måske har de mere været veninder, fordi de har kunnet brokke sig over Uni sammen med dig, men nu, hvor du viser, at du gerne vil den her skole, så gider de ikke mere? Det er barnligt, hvis det er sådan, men jeg kender dem jo heller ikke, så jeg kan ikke sige det, det er bare en tanke.

Det bliver da skønt at skulle på ferie igen, det plejer at være hyggeligt. Fedt at I gør sådan noget og nyder det så meget. Kan du have en rigtig god tur!

Ja tak for vild med dans kage, jo det er nemlig lige om lidt, haha. Dejligt! Kan du nu have det godt, og vi skrives ved. Hvor længe skal I være af sted? Mange tanker og god ferie og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. september 2018 19:32