Læs dagbog

Glæder mig til ferie

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 23. september 2017 16:04

Jeg glæder mig til på Tirsdag ... Ja trænger seriøst til ferie ... Er totalt druknet i lektier ... føler ikke jeg kan lave andet og så alligevel være langt bagud ... Ej men seriøst ... og det Græske er sååå svært ... alle de former og bøjninger ... er vildt så mange måder man kan bøje et ord på ha ha ... Ej men jeg giver ikke op det hele er jo stadig meget nyt og der kommer jo også andre fag hvor jeg nok er mere med senere he he .

Nå men på Tirsdag efter Bibelkundskab så er det bare hjem smide bøgerne og så ud i lufthavnen og afsted ... Ja et par dage uden skole er godt ... kan mærke jeg er gået helt i stå lige nu ... er der bare til undervisningen og så kan jeg gå hjem med mega hovedpine ha ha . Men har heldigvis søde venner på skolen der snakker med mig det hjælper jo lidt selvom de fleste kun kan snakke lektier og skole hele tiden .

Godt jeg har min søde mand han forstår mig og vi snakker ikke meget skole heldigvis og nu har han 3 ugers ferie det er jo dejligt for ham og jeg skal bare gå i skole og overleve .. Ja det går nok det er jo bare meget nyt det hele.

Nå men jeg vil over i fakta og købe noget slik og noget is ha ha gider ikke mere i dag er dødtræt og vil bare slappe af og hygge.

Sender søde JHN masser af kram og tanker håber du hygger dig i weekenden og får lidt god kage he he .. ja kage er godt når det hele er skod ... Pas nu på dig selv min ven og husk du er super sej .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det bliver da rigtig dejligt for dig at skulle på ferie med mand og mor. Men det er jo ikke godt for mig, for jeg vil ikke undvære dig. Det tror jeg altså ikke lige, du har gennemtænkt, hahahaha. Nej seriøst, jeg håber, det bliver en fantastisk ferie. Jeg ved ikke, om du skriver mere inden, men ellers må du have en virkelig god og afslappende ferie, ven!!!!

Ja, jeg vil godt tro, at græsk er vanskeligt. Jeg havde det jo, som jeg vist har sagt før, på aftenskole i 4-5 måneder, men det var nygræsk, men det var også svært, haha. Jeg er sikker på, at oldgræsk er meget værre. Ja puha. Men du har jo helt ret i, at du lige er startet, så det skal nok komme med tiden. Hold ud! :)

Det er dejligt med venner, men jeg ved også, at det kan være anstrengende kun at snakke skole og lektier. Det er godt at kunne slippe det også. Godt at du kan snakke om noget andet med din mand.

Slik og is er bare godt. Jeg spiser også slik lige nu. Ja, det er godt her til aftensmadtid, haha.

Kan du nu have det rigtig godt og passe godt på dig selv og husk at holde pause fra lektierne. Du skal holde lang tid endnu jo, så du må ikke drukne helt i de dumme lektier eller blive stresset over det. Det skal nok gå det hele, min ven!

Rigtig mange tanker til dig og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 23. september 2017 17:34