Læs dagbog

Uventet reaktion?

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. august 2016 09:43

Det har været hårdt med den begravelse ... den har taget mere på mig end jeg lige regnede med.
Det sætter jo altid tanker igang med sådan et dødsfald ligemeget hvor ventet det er . Tænker jo på alle dem jeg har mistet ... min far min bror min mors mand ... Det er jo trods alt ikke så længe siden vi begravede min mors mand.

Nå men i går var det jo *arbejdsdag* her hvor vi bor ... Ja det var jo ikke så hårdt .. Manden gik og fejede svalegangene her hvor vi bor og jeg var med til at male et hegn ud mod vejen .
Det var såmænd hyggeligt nok gik og snakkede med en sød beboer og hyggede mig så godt jeg nu kunne .
Vi arbejdede vel ca 3 timer og så var der ryddet op og malet og hvad ved jeg .. altid hyggeligt at arbejde sammen med folk der hvor vi bor folk er jo så søde her og vi bor jo rigtig godt .

Jeg er dødtræt i dag ... og jeg magter slet ikke at skulle i skole i morgen ... men jeg tager afsted . Jeg får nok ikke lavet så mange lektier .. skal jo både have religion fransk og tysk i morgen . Vil nok læse teksterne men har en skriftlig opgave i fransk jeg ikke lige kan overse ...

Jeg føler mig helt vildt fed ... Har seriøst taget rigtig meget på her på det sidste . Har ikke haft den store appetit og har spist alt for meget slik og kage ... Kan dårligt nok passe mine bukser er ikke sjovt men jeg har bare ikke det store overskud til at stå og lave sund mad ... ja undskyldninger er der nok af.

Jeg må jo bare prøve så godt jeg kan ... men er bare svært når man er så træt ....