Læs dagbog

Hård uge

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 30. september 2016 20:47

Ja pyha det har da været noget af en hård uge he he ... er mega skoletræt og jeg har bare haft det rigtig dårligt .
Jeg har bare ikke lyst til at være sammen med mange mennesker og har haft svært ved at koncentrere mig ... nå men godt det er weekend nu og jeg endelig kan slappe lidt af .

I morgen skal jeg med manden til tyskland på en endagstur .. ja måske ikke lige det jeg har mest lyst til men skal jo bare være mig og manden og vi skal ned og have noget god frokost og shoppe lidt og hygge . Han kender mig jo og vi passer på hinanden.

Jeg har fået en invitation til en genforeningsfest for dem jeg har gået på efterskole med ... 30 ÅR!!!! WOW !!!
er godt nok vildt som tiden den går ... ja jeg ved ikke om jeg vil med men bare sjovt at tænke tilbage på den tid ... sjovt at se billeder fra dengang og se nogen af de andre igen ...

Men ellers skal jeg jo bare slappe af og jeg går snart i seng for jeg skal op kl 4 og jeg er bare totalt smadret ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det har da været en hård uge for dig, men jeg synes, du klarer det flot trods træthed og også skoletræthed. Du deltager alt det, du magter, og du får lavet alle de lektier, du kan overkomme. Jeg synes, du er sej!

Jeg håber, det bliver en god tur til Tyskland. Ja, det er godt og afslappende, når det er manden, du skal med. Selvfølgelig er der også andre mennesker, men du skal nok klare det, når manden er med.

Jeg kan godt forstå, det er hårdt i skolen med mange mennesker. Det er jeg heller ikke god til!

Ja for Søren da, man føler sig nogle gange lidt gammel, når man kommer til at tænke på, hvor mange år siden, det er med "det og det". Og du har endda fået invitation til fest. Ja, 30 år, hold da op, haha. Det lyder til at kunne blive hyggeligt, måske skulle du overveje det? Men du skal selvfølgelig også have kræfter til det, så det bliver hyggeligt for dig.

God tur i morgen!
Mange tanker og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 30. september 2016 21:56