Læs dagbog

Fint nok - eller ikke

En side i dagbogen ""
Skrevet af Palomino 10. marts 2018 22:06

Nå, så fik jeg alligevel svar fra Livslinjen, det var da lidt positivt - så må jeg hellere oppe mig og svare dem selv om det er ved at være halvsent og jeg burde gå i seng.
Velkommen til et liv levet med ADD uden at vide det i øvrigt, for jeg gør sjældent hvad jeg bør.

Ellers er der minus overskud på humørkontoen og bekymringer og humørsvingninger i en nærmest uendelig række af tanker. Tanker præget af ca. ALT i denne her barsel.

Møder i kommunalt regi, hvor jeg føler, at det er som at være med i Luksusfælden, hvor ingen helt tror på hvad jeg siger. Særligt den ene af rådgiverne går til mig og jeg bliver hamrende nervøs for næsten alt hvad hun siger.

Mit selvhad der eksploderer på næsten alt fysisk og mine psykiske problemer der æder min livsglæde op.
Hvem kan hjælpe mig til at få det bedre med mig selv? Ingen - det kan kun jeg selv.
Min mand kan sgu ikke overbevise mig om noget mere. Mine behandlere er jo professionelle og mine 2 venner kan jo ikke holde min r-ø-v oppe hele tiden.
Medicinen er ikke et vidundermiddel der løser alle problemer, men kunne den dope mig glad så sæt mig bare i skyhøj dosis.
Min gamle mor skal heller ikke holde min r-ø-v oppe længere, så jeg farer rundt herhjemme, så alting ser pænt ud på overfladen.

Indeni er jeg i stykker. Jeg lever så absolut kun for datteren lige for tiden.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Palomino

Jeg har også nogle gange skrevet til Livslinjen og fået gode svar. Det håber jeg også, du fik. Nogle gange kan det hjælpe bare at sætte ord på ens tanker.

Jeg er ked af, du har det så skidt. Ja, du har da ret i, at du også selv skal arbejde med det, men jeg håber da, at du samtidig kan få ordentlig hjælp til det, for det er en kamp, der er svær at tage alene.

Jeg kan nok bare sige, at du skal holde ud. Jeg har ingen gode råd, og jeg ved, at det er skide svært, men jeg tror på, at du kan få det bedre.

Pas på dig.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 11. marts 2018 06:59