Læs dagbog

Utro

En side i dagbogen "Igen og igen og..."
Skrevet af PernilleH 6. oktober 2017 20:17

Jeg var begyndt at få det rigtig godt, med flere gode dage end dårlige, mere selvtillid, større selvværd og bedre handlekraft.

Så mødte jeg en fyr. En virkelig sød fyr, som bare havde være rigtig uheldig med sin ekskæreste. Jeg troede jeg kunne håndterer hans usikkerhed og min egen.

Men en dag, for et halvt år siden, var min kæreste mig utro.

Og jeg fik et tilbagefald. Hvorfor gjorde han det? hvad gjorde jeg forkert? er jeg ikke god nok? har jeg fortjent det?

Han er virkelig ked af sine handlinger og har det ret dårligt med sig selv. Han gør alt hvad han kan for at hjælpe mig med mit tilbagefald, for at vise at han elsker mig og kun vil mig og for at vise at han vil gøre alt hvad der skal til for at genvinde min tillid.

Har jeg været mig selv utro også, ved at prøve at få det til at fungere?

Jeg ved det ikke. Historien er lang og kompliceret, men jeg ved at jeg virkelig troede på at det skulle være os.

Jeg kæmpede mod min egen usikkerhed, fortalte ham alle mine hemmeligheder og var ærlig omkring min sygdom. Fordi jeg virkelig troede det skulle være ham.

Men nu ved jeg ikke længere noget som helst, fordi jeg stadig efter et halvt år har så ondt indeni at jeg har lyst til at skrige mine lunger ud og banke vreden, sorgen og afmgaten ud af min krop.

Kommentarer fra andre brugere

Det er et stort svigt, og det gør ondt. Men faktisk er der mange der er deres partnere utro. For mit eget vedkomne, har det været når jeg har været dybt frustreret og forvirret. Der har været noget, som ikke har været som det skulle. For at prøve på at ændre noget, have kontrol over noget, har jeg været utro. Ikke fordi jeg hellere ville være sammen med den person, og heller ikke fordi jeg ville sætte forholdet over styr, men fordi jeg har været så magtesløs i andre henseender. Det har været et ynkeligt forsøg på at gøre NOGET..

Har i snakket helt til bunds om hvorfor han var dig utro?
Har du forstået hans grunde?
Vi er trods alt "kun" mennesker, og mennesker gør dumme ting, når de ikke ved hvad de ellers skal gøre. Det smukke er, at vi lærer af vores oplevelser og handlinger.

Skrevet af lunaea, 7. oktober 2017 13:02