Læs dagbog

er vi i gang med begyndelsen på slutningen?

En side i dagbogen "mine tanker"
Skrevet af Senem 5. januar 2021 17:43

Jeg ser chatten i opløsning. Før i tiden talte alle med alle. Ja, jeg ved da godt at jeg også peger på mig selv. Nu er der en matriarkalsk elite som af og til nedlader sig til at tale med andre. De bidrager ikke med noget til "masserne" De interesserer sig på ingen måde for andre. De har nok i sig selv, men hakker voldsomt tilbage som krager i et ådsel, i tilfælde af at nogen kommer til at angribe deres overhøjhed. jeg skal ikke gøre mig bedre end jeg er -- på almindeligt niveau er de fleste ret indadvendte - ja der er selvfølgelig dem der professionelt udstiller deres lidelser, og mekanisk forventer medfølelse. Jeg forudser nærmere en lukning af depnet-chat end den opdatering nogle efterlyser. Har Depnet-chatten overlevet sig selv?

Kommentarer fra andre brugere

Tror at Depressionsforeningen er ligeglad med indholdet af en chat og hvorledes folk fryser nogen ude ved ikke at tale med fx dig, og tror da ikke, at den lukker. Det er jo netop det, det handler om. Er der nogen man ikke vil tale med, fryser man dem ude. Det er det råd, der gives i chatvejledningen.

Skrevet af Åsa, 6. januar 2021 11:36

Selv har jeg aldrig chattet, det siger mig ikke noget 😂

Skrevet af Åsa, 6. januar 2021 11:38

Åsa som sædvanligt udtaler du dig om noget du ikke aner noget om. Du bruger ikke chatten, men gør dig klog hvad der sker.
Det er ikke pænt at sige -- men kan du ikke bare kravle ind under din sten igen. Kom ind i kampen når du ved hvad du taler om

Skrevet af Senem, 7. januar 2021 23:24