Læs dagbog

Sociopat på stoffer

En side i dagbogen "i don't wanna be!!!"
Skrevet af Tai 18. juli 2020 19:22

at være sociopat på stoffer gør, at man vågner op, når man er clean, til så meget lodt man har sagt og gjort... er hammer nede siden nærmest den 1/7... jeg er jo ikke præcis stolt af mit temperement og min intolerance jeg uden omsvøb lader komme til udtryk når jeg er på drugs... jeg har mistet tre gode venner og fået to voldsdomme pga af amf... det er self min egenskyld, men kunne ikke styre mig og ville ikke finde mig i lort.... eller rettere.... det kan jeg ikke, når jeg er på drugs... kan simpelthen ikke se hvorfor jeg skulle finde mig i noget som helst... altså, når jeg er på drugs.. begyndte at tage drugs for at passe ind på sindnet, fordi jeg snakker mere og er mere social, et lettere flow i dialog og ordene kan man sige... men det tog overhånd... derfor har jeg haft nedtur på siden 1/7 mere eller mindre, selv om jeg helst vil glemme det... for er jo clean og er jo i behandling og det virkeligt godt... er bare mega nede... at se mine tidligere kammerater vende mig ryggen, fordi jeg har brændt af på dem og ja... typisk over en misforståelse... er blevet behandlet af lort hele mit liv, så ser spøgelser.. mit drug ego takes crap from no one... men fuck hvor jeg gerne ville gerne gøre det godt. og jeg ved næsten ikke hvad jeg skal sige når det jo både og var mine egen skyld... jeg har venner der holder ved... det er slet ikke det... det bare at de tre personer faktisk betød rigtigt meget for mig... greeny - brolee og E.M.M. også selv det jo ikke var sådan det perfekte shit... for hvad er det, i virkeligheden i denne verden. hvor alle er brændte børn, på flugt eller i kamp... jeg tænker kim larsen - flyvere i natten... gid at de... må... se mit lys hvis de kommer forbi... tror det er derfor jeg linker så meget lort på chatten... en sang mest... i håb om at de ser den... eller hører om den... suk... muuuuh forhelved!!!

Kommentarer fra andre brugere

Sindnet har en etikette, der skal overholdes, hvis du ikke passer ind dér, så bliv da væk, så behøver du ikke tage drugs. Jeg er på Sindnet og ELSKER det. Jeg synes det er perfekt, og passer til mig.

Skrevet af Øllgård, 18. juli 2020 21:42

Og nej, på Sindnet hedder jeg ikke Øllgård.

Skrevet af Øllgård, 18. juli 2020 21:48

jamen godt for dig... øllgård...

Skrevet af Tai, 19. juli 2020 10:04

Top dollar stil af dig Tai, vise overbærenhed, når du bliver mødt af en uforstående. Jesus ville have givet dig klap på skulderen/nye vinger der. kh meft

Skrevet af Meft, 19. juli 2020 13:03