Læs dagbog

valgt at tage mit eget liv

En side i dagbogen ""
Skrevet af ederkoppen 4. december 2016 03:23

Er ked og trist hele tiden og har fået ticks som jeg ikke kan holde ud har jeg valgt at tage mit eget liv lev vel

Kommentarer fra andre brugere

Håber du er okay, og at du har kontaktet nogen 😞

Skrevet af veelsind, 4. december 2016 11:58

Skriv, det er en af vores ventiler, så vi kan leve, tal ring snak med nogle. DET ER INGEN SKAM AT BEDE OM HJÆLP, MEN EN SKAM IKKE AT GØRE DET: Livslinen finder lige sidens numre :

Skrevet af juce, 4. december 2016 15:52


Telefonrådgivning
Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-04.

Når du ringer
Når du ringer til Livslinien på 70 201 201, er du anonym. Rådgiveren præsenterer sig ved fornavn.

Nogle mennesker ringer til Livslinien én gang og oplever at det er nok. Andre har brug for at ringe til os flere gange gennem en svær periode i deres liv. Hvis du ringer til os flere gange, vil du komme til at tale med forskellige rådgivere.

En rådgivende samtale
Rådgiveren hjælper dig med at få sat ord på din problematik og med at give dig nogle konstruktive redskaber til, hvordan du kan håndtere den. Det kan være tanker om selvmord eller andre svære omstændigheder i dit liv. Har du svært ved at få fortalt, hvad der er årsagen til, at du har ringet eller er ked af det, hjælper rådgiveren dig ved at stille nogle spørgsmål.

Anonymitet
Livslinien værner om anonymiteten hos de mennesker, der henvender sig til vores rådgivning. Vi har ikke nummerviser og registrerer ikke dine personlige oplysninger. Der er dog situationer, hvor vi bliver nødt til at sætte andre hensyn højere. Hvis vi på telefonrådgivningen vurderer, at dine selvmordstanker er så alvorlige, at du ikke bør være alene, eller allerede har skadet dig selv, vil vi tilbyde dig, at forsøge at få sendt hjælp ud til dig. I sådanne situationer vil vi derfor bede om dit navn og hvor du befinder dig.

Viderehenvisning eller behandling
Livslinien yder rådgivning og ikke behandling. Hvis du har så alvorlige selvmordstanker, at rådgivning ikke er tilstrækkeligt eller andre problematikker, der er behandlingskrævende, vil vi tale med dig om, hvilke andre tilbud der bedst muligt kan hjælpe dig i den situation, du er i.

********

HOLD FAST OKAY!

Juze.

Skrevet af juce, 4. december 2016 15:57

Jeg vil godt gentage det råd du får af Juce.
Livslinien er fantastisk.
Jeg har selv brugt den når det hele var sort.

Der sker i hvert fald ikke noget ved at prøve..

Du har min fulde sympati.
Take care...
Mvh.

Skrevet af Bipolarix, 5. december 2016 04:06

Jeg har lige været på din profil og kan se at du var online i dag den 5. dec. - så du er her da endnu. Det er ikke godt med trusler om at ville tage sit liv her på DepNet så kan blot anbefale, at du taler med din læge om dine problemer.

Skrevet af Anonym, 5. december 2016 14:40

Pyha , tak for den besked Ingeborg , for jeg blev godt nok ængstlig .

Jeg håber også, at du edderkoppen søger hjælp, hvis det ser så sort ud . Min mor tog sit liv , måske kunne hun have fået bedre hjælp, hvis hun selv havde rakt ud efter den .men det magter man sikkert ikke .

Pas på dig :) mange tanker fra mosi

Skrevet af Mosi123, 5. december 2016 18:12

Følger med på de andres råd om at søge hjælp. Der er mennesker derude, som kan og vil hjælpe dig! Søg hjælp, kære, og vær ikke bange for det. Der kommer situationer i vores liv, hvor vi ikke har andet valg, end at råbe efter hjælp.
Mange tanker fra mig.

Skrevet af Linea123, 6. december 2016 21:01