Læs dagbog

Ny dag - ny begyndelse

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 1. december 2021 10:11

Det er svært ikke at sammenligne tanker og mennesker indimellem - og den der snoen-mig-uden om de tunge tanker, der trækker mig (en) ned sammenligner jeg af og til med at skulle sno sig uden om mennesker der dræner for energi også. Der er sikkert mange måder at "beskytte sig på" - måske finder jeg ud af det og bliver klogere :)

Jo, der er mennesker der kan dræne mig fuldstændig for energi - indrømmet - og så må jeg udenom og videre til dem der ikke gør. Der er også mennesker der har så meget godt og hjertevarme i sig og bare gør glad og løfter

Jeg snakkede mig L for noget tid siden - alt for lang tid siden - hvor hun sagde: Jeg ved ikke om jeg kan finde ud af at være social mere. Men du er da social lige nu sammen med mig, sagde jeg.
Det nytter jo ikke at gå om natten, L er hende der går med sin hund om natten, men forstår hende godt - og forstår godt trætheden af andre mennesker - eller de sammenstød der kan opstå med andre mennesker. Nej, hvor kan de sluge energi og ekstra meget, hvis man måske er mere følsom end andre.
Der må være andre måder at lære at sno sig på og finde ud af det. Måske snakke med hende om det næste gang jeg ser hende. Igen: fantastisk at man kan snakke på den måde med andre mennesker og snakke om om man mon kan finde ud af at være social længere, ^_^

Jeg vil hygge mig med julemusik og julefilm i december måned. Det er vist ikke sådan et stort behov jeg har med at pynte op og bage i år.

Bullet journal hørte jeg en sige den anden dag, om det man ikke har overskud til og måske ærgrer sig over og er ligegyldigt, når det kommer til stykket. Ku være hyggeligt - men ikke nødvendigt :)