Læs dagbog

Mennesker, for det meste

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 4. august 2020 16:19

Åh altså, det her tunge sind, tænker jeg indimellem og det er vist mest når jeg tænker på det - sådan er det vist generelt - at det går mig på

Jo, det kan da godt ske, at det lyder som om at jeg har tjek på en masse i mine kommentarer - og ved hvordan. men jeg synes stadig at livet kan være svært..

Noget fra min fortid har indhentet mig i øjeblikket. Nogle ubehagelige ting, der pludselig er der igen, og som sætter en masse i gang hos mig, som jeg egentlig troede, at jeg var færdig med..

Jeg savner "farver" i mit liv og noget godt og mere trivsel. Noget af det der gør mig allerbedst er "det sociale". NOGLE snakke med andre mennesker og at være sammen med mennesker kan give mig et kæmpe løft, men der er dælme også de mennesker, eller det der sker mellem mennesker - i det hele taget, men også noget af det, jeg havner i, der trækker mig ned. Når jeg ellers er lidt tung, som nu, det har være værre, men det er sgu heller ikke godt, tænker jeg på, hvad der ellers kunne være godt og at jeg har haft det godt før og at jeg kan få det godt igen. Forelskelsen er god - og løfter... og så er der de små ting som en god kaffe, musik, lidt glimmer på øjnene, og lidt på med læbedutten og et pift bag øret med eau de et eller andet der dufter godt. Men lige i øjeblikket er der alt for meget stilstand her - det er ikke godt..

Ja, og så får jeg tit et lille kick af at skrive. Det er rigtigt. Måske er det sådan løbere har det. Jeg har skrevet i mange år og jeg får meget ud af at skrive. Både på den ene og på den anden måde: Jeg får muligheden for at komme af med en masse, noget dukker op mens jeg skriver - eventuelle løsninger på et eller andet - og det er rart at kunne udtrykke sig - også kreativt.

Men jeg savner mennesker. Flere af de gode møder med mennesker