Læs dagbog

Absurd

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 7. oktober 2020 20:54

Jeg tænker mere og mere over, hvordan vi alle sidder på hver vores stol og bruger mange timer på bare at sidde ved skærmene og blive et med dem.
Jeg håber at jeg bliver ved med at tænke lidt over det, så det ikke bare pludselig er selvfølgeligt og at vi glemmer at vi nogensinde har gjort andet.
Alle de indtryk og alle de info vi får smidt i hovedet hele tiden, og alt det lort der bliver sagt.
Selv når vi har fri og kommer hjem for at få lidt ro på, åbner vi for en af tossekasserne og fortsætter med at lukke verden og en helt masse kaos indenfor også.

Tænk over det - ikke for min, men for din egen skyld. For mig er det vigtigt at finde en god balance så den digitaliserede verden ikke bliver for styrende, og det pludselig er den der styrer og kontroller mig og ikke omvendt

Kommentarer fra andre brugere

Enig. Jeg tænker også ofte en del på det, du beskriver så godt.

Skrevet af Kosmiskkaos, 7. oktober 2020 21:26

Det er så sandt, og godt at være opmærksom på, at nærheden skal gives plads, at telefoner indimellem skal være på lydløs eller lagt væk, at fjernsyn eller radio ikke skal køre uafbrudt som en konstant baggrunds-støjsender, at stilhed har kvaliteter, at man ikke behøver følge med i alting.
Det kan være svært - netop fordi aktiviteten er så stor, at man nærmest føler sig isoleret hvis man fx ikke er på de sociale medier et stykke tid.
Der er også meget ensomhed på nettet, ofte skjult bag succes-historier og smilende selfies.
Jeg er helt enig med dig.

Skrevet af Skovtrolden, 8. oktober 2020 19:29