Læs dagbog

Indimellem skal man bare

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 13. juli 2020 08:31

lade lortet ligge.

Ikke gøre et stort nummer ud af det, men bare stille liste af, når din svigermor har været grov overfor dig midt i familie-tamtammen, eller når manden ved siden af dig ved julefrokosten har lagt an på dig længe nok... Bare liste ud i gangen og tage sit gode tøj og skride - uden en lyd.
Eller rejse sig op i tandlægestolen, og stoppe undersøgelsen, hvis tandplejeren er dårlig. Jeg har gjort det en enkelt gang, og skulle være gået fra en anden undersøgelse også. Det føltes underligt at gå, men også godt - jeg betaler for den service - for det er det - det er at gå tandlægen. Nogle gange er vi simpelthen for pæne, og bliver bare - uanset hvad - for det har vi lært

Nej sgu, om jeg vil diskutere videre og forsvare mig selv i forhold til om jeg er racist eller ej; med en der pludselig mener at have set det træk hos mig - bare gå videre, gå forbi - man er ikke en gang forpligtet til at se op og hilse - bare ryste projektionerne og lortet af sig. Vi behøver ikke at tage imod de der projektioner, vrede eller andet, og da slet ikke hvis det ikke er noget vi ikke kan kende hos os selv - og da slet slet kke fra Gud og hver mand..

Ha' en god dag og lad lortet ligge.. Du er ikke forpligtet. Den, du er mest forpligtet i forhold til , det er dig selv..

Kommentarer fra andre brugere

Hej Ette.

Interessant dagbog, kunne godt lide den sidste sætning: "Den du er mest forpligtet til i forhold til, det er dig selv". :-).

Jeg er selv meget konfliktsky og vender den anden kind til når jeg bliver krænket, men jeg lever efter mottoet "så lidt støj som muligt", og noget jeg er begyndt på er at holde kortene tæt til kroppen så jeg ikke får så mange bænkebidere.

God dag til dig.

Stigmata.

Skrevet af Anonym, 13. juli 2020 08:49

Hej igen Stigmata.

Jeg samler små guldkorn op her og der. Den med "Den, du er mest forpligtet til, det er dig selv" er noget en kvinde sagde til mig en gang. Guldkornene er gode at have :)

Tak skal du ha :)

Skrevet af ette, 13. juli 2020 08:58

og godt at du stadig er her :)

Skrevet af ette, 13. juli 2020 08:59

Tak, jeg er her stadigvæk. Jeg ved ikke om du er en mand eller kvinde eller hvor gammel du er, men dine kommentarer til mine dagbøger giver mig mod på at forsætte med Depnet.

Stigmata.

Skrevet af Anonym, 13. juli 2020 17:34

Ja, de må sørme selv rode med deres lort.
Jeg vil dog sige, at det er rigtig godt, hvis man får sagt fra. Det er godt at fjerne sig selv fra det ubehagelige, men de, der overtræder vore grænser, skal have besked om at lade være med det.
Jeg øver mig i at sige fra kort og klart uden at uddybe eller forklare.

Skrevet af Maren, 15. juli 2020 09:42