Læs dagbog

Tankerne kommer og går - Opd. lidt mere om at løfte sig selv

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 19. februar 2021 11:50

og følelserne følger med..

Man kan helt glemme at det ændrer sig igen.
Måske er der noget man er ked af en formiddag og om aftenen har man det måske godt igen, fordi man har mødt en man ikke har set længe eller har lavet noget andet man fik det godt af.

Det kan være virkelig svært at huske på, hvordan humøret ændrer sig - sådan hele tiden - især hvis man er ked af det og frustreret.

Ha' en dejlig dag.

Jeg er gået igang med at male. Det er mange år siden, jeg har gjort det. Det sætter mig godt ned i tempo og mine tanker følger med - så det er godt. Jeg har fundet nogle motiver som jeg prøver at male - og det kan jeg vist godt. :)

Røde, grønne, gule og blå farver. Rød og orange er "mine farver" - ja det lyder måske mærkeligt - men det skulle være "glade og livgivende farver" - så det sætter lidt fut i humøret og god energi

Jeg synes jeg er ved at være i underskud m.h.t. at se mennesker.

Nå, hej hej

Opd.

Da jeg havde skrevet min dagboge ovenfor, kom jeg til at tænke på Jane Aamund.

Hun havde kræft i mange år, og jeg hørte hende sige, at jo værre hun havde det, jo pænere klædte hun sig og jo mere gjorde hun ud af sig selv. - Simpelthen for at løfte sig selv. Også en ide til at gi sig selv egenomsorg og gi sig selv noget godt.
Jane Aamund blev 82. Jeg ved ikke hvordan hun havde det når hun havde det mest svært - men mon ikke det har hjulpet hende på en eller anden måde.

Kommentarer fra andre brugere

Hej ette

Jeg kan også være i rigtig trist humør og så møde et rart menneske og gå smilende derfra, men for så senere at blive trist igen, indtil jeg husker på mødet og bliver glad igen. :) Ja, sådan ændrer det sig hele tiden.

Jeg tror, det er rigtigt, det med at løfte sig selv. Gøre noget godt for sig selv, ja klæde sig pænt, gøre gode ting, passe på sig selv. Eller som du male. Det lyder da slet ikke mærkeligt med dine farver, de lyder sprudlende. Min farve er især blå, jeg elsker blå. Det er noget med hals chakret, kommunikation. Måske er der noget, jeg ikke får kommunikeret ud, måske er jeg i underskud med blå. :) Jeg synes, det er fedt, at du maler. Gør noget der er rart for dig selv. Dejligt!

God aften og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. februar 2021 17:58