Læs dagbog

Hun forstår det ikke...handler om penge for dem

En side i dagbogen "opgivende "
Skrevet af holdme 14. februar 2021 20:38

Jeg havde en bære pose med slik. den fik jeg spist mig igennem på en uge, hun siger at det er sygt jeg har spist så meget slik på kort tid, ja måske er det nok, men jeg kan ikke stoppe før der ikke er mere.

Men nu er det også slut med det usunde og køber kun sunde ting. jeg håber virkelig at det lykkes mig denne gang, for kan mærke både på vægten og kroppen, at jeg ikke har godt af alle de søde sager.

Det er bare så irriterende når søster og hendes sidder og får pizza el burger(de spørger aldrig om jeg vil have noget med) og jeg kun får en skallede rugbrøds mad, men nu kommer der så grønsager til så det er lidt mere indbydende.

Og hvis de endelig en sjælen gang giver mad, så skal man lave noget for det, el høre for hvor dyrt det var, men jeg brokker mig aldrig over at skulle give mad, el betale for nogle ting. Ærligt så synes jeg de er egoistiske og tænker kun på hvad der er til deres fordel, ja alt har sin pris selv som søstre.

Jeg har et års tid nu været afhængig af smertestillende piller, jeg prøver hver dag ikke at tage nogle men ender alligevel med at tag lidt, ellers for jeg mega hovedpine og kvalme eller også siger stemmerne nogle grimme ting, jeg ikke bare kan lade se på.

holdme

Kommentarer fra andre brugere

Hej Holdme

Hvorfor flyttede du egentlig til din søster. Var det ikke bedre med bofællesskab.

Du er nok fanget i misbrugets kløer. Jo mere smertestillende jo mere hovedpine. Det går hånd i hånd. Det er en langvarig forgiftning.

Skrevet af Åsa, 15. februar 2021 00:10

Hej Holdme,

Jeg forstår slet ikke hvorfor din søster ikke tilbyder dig noget af det de spiser ? Betaler du leje for at bo hos dem? -Sidder de og spiser noget og du må så nøjes med noget andet?
Eller hvad handler det om?

Bor du til leje hos hende - jeg er ikke helt med - og hvorfor behandler din søster dig sådan.

Skrevet af ette, 15. februar 2021 08:42

tak for jeres kommentar ja jeg bor til leje (har et værelse)og betaler også kost. de spiser tit pizza og burger el andet uden at spørger, mens min kost består af kedeligt rugbrød el yougurt. hun siger det er for at jeg ikke skal spise så meget fordi jeg er overvægtig og skal tabe mig

holdme

Skrevet af holdme, 15. februar 2021 14:12

Det vil sige, at du bor til leje hos din søster.

Hvis du også betaler for kost, skal du vel spise de samme som de andre. Hvem laver maden, deles I om opgaven? eller magter du ikke at lave maden.

Men hvorfor flyttede du til din søster, havde du egen lejlighed før, og hvorfor opgav du din lejlighed, hvis det var dèt, du havde.?

Skrevet af Åsa, 15. februar 2021 15:31

hej åsa

søster og hendes kæreste laver mad og jeg rydder op bag efter, jeg boede før på et bosted, men havde slet ikke råd til det, men har også boet på et andet bosted og jeg fortryder så meget at jeg valgte at flyt derfra..

Tror bare at jeg ikke har nosser nok til at sige fra/imod overfor søster, hader mig selv så meget er nok det største fjols nogensinde.

Skrevet af holdme, 15. februar 2021 16:50

Ja, måske løbet er kørt mht bosted. Men kontakt kommunen om muligheden, måske der er en dør på klem.

Skrevet af Åsa, 15. februar 2021 17:25

Hej igen holdme

Det er da også svært at sige fra overfor din søster - det er jo hendes hjem - og det gør det ikke lettere.

Måske er det hendes måde at se verden på, når hun siger og gør som hun gør - og det kan man heller ikke lige ændre på. Så jeg tror ikke at du får noget ud af at snakke med hende.

Har du en kontaktperson eller anden kontakt med kommunen, og kan du snakke med dem om at "komme videre". Du får ikke rigtigt noget ud af at være hos din søster i længere tid - ikke noget der er godt for dig i hvert fald. Måske arbejde videre med det på egen hånd - sammen med kommunen selvfølgelig. - så du kommer videre og får det bedre. :)

Det er meget normalt, at man ikke bryder sig om sig selv eller hader sig selv, når man ikke har det godt. Det er vist - kalder nogen det - "bare" et symptom på psykisk sårbarhed. Men den følelse og følelsen af at man ikke dur eller er noget værd kan du arbejde videre med.

Jeg håber du - for din egen skyld og for at få det godt - vil finde ud af noget med kommunen , måske din sagsbehandler, så du kan få det godt. Jeg tror at det vil være en fordel at de allerede kender dig, og at de ved at du før har boet på et bosted. Det gør det måske nemmere for dig at få tilbudt noget lign.

Ha en god aften og godt du skriver herinde. :)

Hai :)

Skrevet af ette, 15. februar 2021 18:05

Du kan også snakke med din læge,
og fortælle hende hvordan du har det.

Jeg synes ikke at du skal bo sådan.

Ha en god dag.

Hai :)

Skrevet af ette, 16. februar 2021 09:21