Læs dagbog

Jeg har det engentlig godt trods min søsters kommentare

En side i dagbogen "opgivende "
Skrevet af holdme 17. februar 2021 13:10

Jeg er slet ikke så angst og trist mere, det har virkelig hjulpet at skifte anti depressiv medicin der også virker på min angst.

Jeg har besluttet at stoppe med at dampe på min e cigaret og tabe mig, føler jeg har har et overskud lige nu, og er super motiveret, det ville betyde sååå meget for mig at jeg kan komme i mål med de to ting, så må det økonomiske komme hen af vejen.

Min søsters kommentar til at jeg har lidt flere penge om 9 måneder, var at så skulle jeg have nyt tøj, men føler at det er lidt vigtigere at jeg får en ny computer og tv, da jeg bruger det meget, især når jeg har det skidt, så høre jeg musik og spiller på computeren el ser tv hvis jeg ikke kan overskue noget.

Jeg er inde i en periode, hvor jeg føler at intet kan få mig ned med nakken,og lader mig ikke gå så meget på at få "gode" råd.

Søsters kæreste er meget bakterie forstyrret og vil gerne styre mig hvordan jeg skal gøre tingene, ved godt der er virusser i omløb og man ikke skal kramme, gå med mundbind og holde afstand, det er jeg helt med på, men ligefrem at skulle vaske/spritte hænder bare man har rørt ved det mindste, det er blevet overdrevet.

Han snakker til mig som om jeg er et lille barn, og som om jeg er totalt uvidende, det er så irriterende.

holdme

Kommentarer fra andre brugere

Hej Holdme

Coronavirus kan overleve på overflader i 3 dage. Det er derfor en god ting med god håndhygiejne.

I det offentlige rum spritter jeg hænder, når jeg har rørt ved noget. Når jeg forlader bussen spritter jeg hænder, når jeg forlader en butik, spritter jeg hænder. Når jeg har rørt gelænderet i opgangen, spritter jeg hænder.

Når, det er sagt, så er de udsatte i større risiko for at få corona på grund af mange ting, som fx. uopmærksomhed på hygiejne, svær overvægt, ryger, KOL. Det er svært at hamle op med.

Skrevet af Åsa, 17. februar 2021 19:34