Læs dagbog

weekend

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerte 9. april 2018 07:29

Pyha. Selvom det har været en god weekend ryster jeg lidt indeni og er træt. Det er også forståelig nok at jeg er træt. jeg har faktisk gjort meget i weekend også mange ting som jeg er glad for at jeg har gjort. Trasker afsted i det jeg skal gøre og som er vigtigt at jeg gør.
Det irriterer mig lidt at jeg har svært ved at finde ord og og overskue sætninger når jeg er træt og stresset i min hjerne. Når jeg ikke kan finde ordet så går det ligesom i stå i mit hoved og jeg (og den anden) må vente på at ordet kommer. Min søn spurgte om jeg ikke vidste hvordan man dannede sætninger. Jo kære søn, tænkte jeg, det ved jeg godt. Det er jeg faktisk rigtig god tid, var engang god til at analysere en sætning, men hvad hjælper det når ens hjerne er stresset. Det var vel lige lovligt smart spurgt af ham, men da jeg bare svarede ham at det jo er det der sker når min hjerne er træt og stresset, så gav det mening for ham. Han har oplevet det en hel del gange tidligere før og jeg tror faktisk også at han var lidt træt. Det irriterer mig at min hjerne reagerer sådan, men jeg ved ikke om der er andet at gøre end at give hjernen ro og i situationen vente på at ordet kommer.
Dagen i dag skal jeg have en lur for jeg har sovet dårligt i nat, så gå en tur, arbejde, handle, slappe af, lave mad.
Lige nu handler det om at rekreere i halvanden times tid.

Kommentarer fra andre brugere

åhhh hvor jeg kender det godt, at ordene falder ud ! Både i private og mere professionelle sammenhænge. Slemt, når det f.eks. drejer sig om folks navne. Man overvejer begyndende demens, og en psykiater har også sagt til mig i tidernes morgen, at det gjalt om at undgå stress og depressive perioder, da hjernen ellers ville tage varigt skade. Tror faktisk, at det er sket til en grad for mit vedkommende.
Men ja, der er ikke andet for, end at tage den med ro, og oprejst pande. Så må folk lige vente lidt på ens guldkorn (-:

Skrevet af synet, 9. april 2018 09:33