Læs dagbog

forårsdag

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerte 10. april 2018 16:35

jeg har været ved halslægen, der heldigvis ikke kunne finde andet ved min hals end en lidt hævet drøbel. Det kunne skyldes snorken :-)
Min irritation i hals og trykken nederst i hals skyldes derfor med al sandsynlighed spændinger. Så jeg tager det derfra.
Det bliver nok noget med dagligt at lave udstrækning, massage og afspænding. Det må jeg højprioritere for det forstyrrer mig i mit arbejde. De andre kan ikke høre noget på min stemme, men de lægger heller ikke mærke til at jeg ikke kan tage høje toner i kor eller at min power ikke er hvad den har været. Sådan oplever jeg det. Måske kan mine kolleger også anbefale noget professionelle til at hjælpe mig med det. På nettet har jeg fundet nogle der behandler netop de symptomer jeg har, men hvis jeg jævnligt skal til KBH så stresser dig mig faktisk noget og så vil jeg spænde, så jeg vil prøve at finde noget lokalt hvis der skal noget proff indover.

I de sidste par dag har jeg gået ture på ca en time. Jeg har så fået ondt i benet og foden af det, men jeg vil prøve at holde fast. Så går jeg bare en mindre tur men jeg skal have noget luft og sol eller og regn eller og blæst.

Jeg har netop været i en genbrug og købe nogle CDer jeg synes vildt godt om. Den ene var plomberet, altså ikke åbnet endnu.

jeg har været meget træt i dag og måtte tage en længere lur.

på fredag skal jeg have madklub med to andre. Tænker på at lave noget med lam, nu det har været påske for ikke så længe siden. jeg har fundet en opskrift der ikke ser så kompliceret ud.

Synet: Vi er åbenbart et par stykker der kender det med at der går kortslutning i hjernen ved stress og det kan vise sig ved at man glemmer ord og ikke kan komme i gang med sætningen eller fortsætte den.
jeg læste et sted at man hvis har haft stress resten af sit liv skal passe på sig selv. Man skal passe på sin hjerne og indlægge pauser hvor den kan hvile. Det giver måske sig selv men jeg må i hvert fald huske mig selv på det. Når jeg glemmer ord er det et signal om at jeg er stresset og skal huske at geare ned. Det er sommetider bare irriterende. Men sådan er det. Det må vi så acceptere og lære at rumme hos os selv. Og som du skriver så må andre vente på vores guldkorn. det er nemlig rigtigt. Jeg vil ønske dig en god stilfærdig forårsvind til dig. Det betyder held og lykke fremover til dig.