Læs dagbog

lørdag

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerte 14. april 2018 09:11

Lørdag morgen. Sidder med en kop kaffe og dansk vand fra i går aftes. Jeg havde besøg af et par veninder. Det gik fint nok. Torsdag og fredag havde jeg også besøg. Så min hjerne er fuld af tanker om samtale. Det skal ligesom fordøjes/efterbearbejdes i hovedet. Det har både givet energi og taget noget.

I dag skal jeg først noget fra kl 14 og til først på aftenen. Måske også senere. Men jeg kan godt slappe af ind imellem selvom jeg er træt. Også fordi nogle af tingene har krævet og kræver forberedelse. F.eks i går hvor det var en middagsaftale. Nå men det er nu veloverstået og har også givet mig en vis energi.

Det lykkedes mig desuden at gå ture de seneste par dage. Efter jeg har skrevet det her skal jeg gå en tur igen. Det er vigtigt for mig at få mobiliseret ressourcer. Når jeg går slapper jeg af i hovedet. Jeg får ilt til kroppen og føler at jeg også fysisk styrkes. Ofte gør det mig træt men det er på en ok måde.

Jeg tænker meget. Jeg ville gerne tænke mindre. Mine tanker kræser om hvordan jeg strukturerer og organiserer forskellige ting i min hverdag, om bekymring for mine børn, min bror og min mor og stedfar, om hvad kærlighed er/skal være for mig, om eksistensen og meningen med livet. Sommetider endog også om hvordan jeg viser tillid og slipper nogle af disse tanker. Så ville min hjerne blive meget meget lettere tror jeg.

På programmet i dag står der gåtur, bibliotek, hvor jeg sikkert skal betale en bøde selvom jeg ikke tror jeg har fået en hjemkaldelse, evt indkøb, arbejde, evt syprojekt, oprydning på min yngste datters værelse. Der har jeg også nogle ting.
En dag af gangen eller rettere et skridt af gangen. Jeg vader derudaf udstyret med håb men også angst og mistillid. Men jo jeg håber og det virker også styrkende på mig at jeg kan sige det.

Min datter spurgte mig den anden dag om hvad mit yndlingssymbol var og det er tro, håb og kærlighedssymbolet. Kors, anker og hjerte.

Kommentarer fra andre brugere

Super at høre ! igen er tankegangene så slående lig mine egne. Bortset fra, at du er et skridt foran ift gåturen (-: (-: Ønsker god weekend!

Skrevet af synet, 14. april 2018 09:20

Hej hybenhjerte

Hvor er det flot, at du får gået ture og er social, selvom du har det hårdt for tiden. Jeg er glad for, at det kan give dig noget.

Jeg kender godt det med at tænke for meget. Nogle gange er det svært at styre, synes jeg. Tankerne kommer bare væltende. Men jeg er sikker på, du har ret i, at det ville blive lettere, hvis man kunne slippe nogle tanker. Eller ja, at ens hjerne ville blive lettere, som du skriver.

Selvom du har angst og mistillid, så er det trods alt positivt, at du også har håbet. Det var også det, der holdt mig oppe i mange år og ja, stadigvæk gør. Håbet om at tingene kan ændre sig. Og det kan de jo. Det kan blive bedre.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 14. april 2018 19:04