Læs dagbog

stresset

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerte 16. maj 2018 22:32

Jeg har det ikke supergodt pt. Der er også noget med maj og juni, der stresser mig. Bl.a. forældretamtam i skolen, planlægning af sommerferie. I dag har jeg (som mange andre gange) oplevet det fysisk som om det ryster lige under min hud, det sitrer som et lille jordskælv under huden.

Min datter og min tur gik i vasken i vinters pga hendes spiseforstyrrelse. nu har vi snakket om at tage turen her til sommer. Problemet er bare at jeg er stresset over den tur og at den bliver dobbelt så dyr som den var i vinters. I dag sagde jeg til min datter at jeg stressede over den. vi gør det jo sammen sagde hun. Min mor synes at det er tydeligt og vigtigt at jeg siger fra men jeg har en stærk følelse eller oplevelse af at jeg svigter. Løber fra mit løfte. Vi tager turen senere. Det kan vi gøre til sommer sagde jeg i vinters da hun af sygehuset ikke fik lov til turen.

Min yngste skal på en lille cykeltur i morgen. Hun skal have en cykel hos mig og jeg gik i stress i går. Var lige ved at købe en ny cykel til hende til ca 4500 kr. Jeg kunne ikke skaffe en hurtigt. Jeg troede også at den hun har ved sin far er for lille men det viste sig at den ikke er det. Så hun bruger bare den i morgen. og så må jeg skaffe en cykel til senere, en der ikke er så dyr. Men den den der stress og igen at jeg følte at jeg svigtede fordi jeg ikke gav hende en cykel. Jeg under hende det godt, meget godt.

Så jeg har en følelse af at jeg svigter mine børn. Desuden er jeg sådant et skravl, der græder og er ængstelig.
Min mellemste datter går også til eksamen pt. afgangseksamen. jeg er nervøs på hendes vegne og det hjælper jo ikke hende at jeg er det. jeg skulle bare ikke have haft børn for jeg er sådan en dårlig mor. Men nu har jeg dem. jeg elsker dem og må gøre mit bedste.

Jeg var til korprøve i aften. Det gik ok tror jeg. men sådant noget kan jeg ikke bedømme for jeg føler altid at jeg kan/bør gøre ting bedre. Men jeg vil give det lidt tid. Det er et lille kor og de er i hvert fald meget søde. Jeg tror også at jeg kan lære noget af det.

jeg skal melde fra til nogle ting. Den ene er noget som min datter ikke har lyst til fordi det er for vildt , det andet er noget forældretamtam som jeg bare ikke orker lige nu.

Åh kunne man bare bo i et kolonihavehus med en køkkenhave og ikke forholde sig til noget kompliceret men så enkelt forholder det sig ikke med livet. Jo kolonihavehuset og haven kunne måske godt skaffes på en eller anden måde men det besværlige slipper man ikke for.

-------------------
Her lidt klassisk skønsang, hvis man som jeg blandt andet har hang til det. Dette nummer har jeg lyttet til en del på det seneste:

https://youtu.be/CzF11RsxcWg

Kommentarer fra andre brugere

Øj det er meget hybenhjerte, jeg for næsten flashback af det du skriver om, den stress er en dræber og gir reaktioner på både krop og sind:( Jeg tænker at du kan laver en mor datter aften? og stille og roligt fortæller din datter, at du er meget stresset, og ikke helt ved hvad der er op og ned fortiden, og at det bestemt ikke er fordi du ikke, vil på tur med hende, tværtom! du ville ønske du havde en masse overskud at tage af, og at i måske kan planlægge på et senere tidspunkt? Jeg syntes helt klart du skal sige det til hende.

Ang. cykel så er det vel ok at når hun kan passe den, så er det vel ikke helt galt vel? Du svigter bestemt ikke dine børn, du kæmper så meget at du er ved at gå ned på det! Så det er vigtigt at du begynder at passe på dig selv, f.eks. det med forældre tingene. Kor skal da være sjovt og dejligt, jeg håber at du lægger kontrol pigen i skuffen, og gør dit bedste, andet forventes vel ikke? Alt for meget stress ødelægger livet, ud og gå en lille tur, se alt det grønne, sagt fra en sort juze:) jeg er i en depression fordi jeg ikke har passet på mig selv, og jeg er taknemlig for at skulle op til psyk igen, har du ingen at snakke med omkring alting?

Ellers syntes jeg du skal læse om stress, og måske besøge din læge, for når først man ligger ned, er der meget langt op igen. Håber din mellemste klare eksamen, det gir alle forældre grå hår i hoved, og pt. DU ER IKKE EN DÅRLIG MOR - du kæmper hverdag for dem ok?;))))

Hold fast og tak for din søde hilsen:)

Knusssssss

Juze.

Skrevet af juce, 20. maj 2018 14:30