Læs dagbog

status+opd

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerter 3. oktober 2018 10:45

Har det lidt bedre. Dog stadig ked af det og bekymret, især for mine børn.

Her til formiddag blev jeg ringet op af et elselskeb der sidste år lige var ved at få mig som kunde. Efter at jeg havde sagt ja til deres tilbud og blot manglede at aktivere noget ringede jeg og takkede nej. Det var sidste år. Så ringede elselskabet her til formiddag. Jeg manglede lige at aktivere. Først beklagede jeg min glemsomhed. jeg kunne ikke huske hvad det handlede om. Så kom jeg i tanker om hvordan jeg var ved at komme i fælden sidste år. Jeg sagde at jeg sidste år havde sagde at jeg i hvert fald ikke ønskede deres produkt og at hun ikke skulle presse mig mere, for jeg kunne mærke at der lå flere ord på hendes tunge. Hun skulle ikke presse mig mere for så ville jeg blive vred (i bagklogskabens lys ved jeg godt at jeg ikke skulle have sagt det, men jeg blev bare overvældet af at jeg var så træt af at selkabet ringede igen når jeg nu havde bedt dem om at slette mig). Så nu syntes jeg bare at vi skulle lade det ligge og jeg ønskede hende en god dag. Sådan sagde jeg. Jeg er pissetræt af alle dem der ringer og vil sælge mig noget. Frøknen eller fruen i den anden ende af røret svarede at det var meget ubehøvlet af mig at sige sådant men, forsatte hun venligt, hun ønskede mig en MEGET god dag. Konklusion: For fremtiden tager jeg ikke telefonen, hvis det er hemmeligt nummer eller jeg ikke kender nummeret. Heldigvis kan jeg gøre noget ved det.

-------------------

Jeg er bange for at jeg ikke kan leve op til mit arbejde. Jeg mærker at det måske er rigtigst at stoppe til et kor som jeg har været med i et halv år. Jeg kan ikke synge ordentligt.

---------------------

Var til forældresamtale på min datters skole (jeg havde frygtet det og frygtet min eks). heldigvis gik det godt.

--------------------
Jeg er bange for min økonomi
jeg er bange for at mine børn er flove over mig. Og ikke ønsker at deres venner skal besøge dem her i denne lejlighed. Umoderne usmart som jeg selv. Tidl har mine døtre dog sagt at deres venner godt kan lide mig. Så det er nok bare i mit hoved at det er sådan.

----------------

Tænk hvad man skriver herinde og hvad man ikke siger når man færdes rundt omkring.
-------------------

Opd: jeg har talt med korets dirigent og fortalt at jeg er stresset og at det er gået på stemmen. Hun var så forstående og sød. Vi har aftalt at jeg holder en pause indtil efter jul. Det har jeg det rigtigt godt med.