Læs dagbog

tilbagemeldinger og oplevelser

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerter 4. oktober 2018 11:47

Mærkeligt. Jeg har fået nogle tilbagemeldinger fra min beslutning om pause i koret. De savner mig, min stemme og en ny i koret ville gerne lære mig bedre at kende. Sådan oplevede jeg ikke min sidst øvegang. jeg kunne jo ikke synge oplevede jeg. Måske er min oplevelse syg. Det er den sommetider. Det må jeg erkende. men jeg tror stadig at det er rigtigt at passe på mig selv ved at holde pause fra koret.

Kommentarer fra andre brugere

Hvis du socialt og overskudsmæssigt har brug for en pause fra koret, så er det jo nok den rigtige ting at gøre ligenu, men hvis det er fordi du ikke synes du kan synge så godt som du plejer lige for tiden, så tænker jeg måske at du er for perfektionistisk, koret kan nok godt bære at du i en periode ikke synger 100 % fuldt ud som du kan når du er på toppen, måske er det sociale vigtigere end at kunne præstere max. - tænker jeg umiddelbart.
Men ja hvis du har brug for en pause selv, og ikke pga præstationsangst, så er det det rigtige valg, og det er sødt at de savner dig og tænker på dig, tag det til dig og kom tilbage til dem igen når du er klar :)

Skrevet af Skovtrolden, 6. oktober 2018 02:32