Læs dagbog

syg og dårlig mv.

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerter 6. januar 2019 04:19

Jeg er syg. Forkølet. Har ligget i sengen og læst Folkets Skønhed. Det er en bog jeg har fået anbefalet fra flere sider. Hold da op en historie, der var rædselsfuld og vildt godt beskrevet. jeg kunne slet ikke lægge bogen fra mig. Jeg blev hevet ned i humøret af pga bogen, og den gik ind under vesten. Jeg ved faktisk ikke om jeg vil anbefale den pga den forfærdelige fortælling. Men jeg fik noget med og fik sat mange tanker i gang.

Jeg har også fået set en masse afsnit af Rita. Og film og andet i fjernsynet.

I går var jeg så frisk at jeg kunne fjerne julepynten. Det var dejligt at få fjernet.

Jeg glæder mig til at blive frisk så jeg kan komme ud igen. Jeg går ligesom i en bobbel herhjemme og har ikke været ude i tre dage.

Jeg er trist, hiver mig op for det går ikke at jeg falder sammen.Sådan en tung trist trummerum, hvor min drømme er drømme, og der ligesom ikke er noget tilbage af en. Jeg tvinger mig til at lave ting der kræver energi og føler mig så doven. Mit selvbillede er ikke godt. Jeg vil så gerne vende denne skude af negative indstillinger.

har lige talt med min mor. Hun siger sommetider en masse og en masse sludder. det synes jeg at hun gjorde denne gang. men jeg siger helt sikkert også overflødige og forkerte til mine børn sommetider.


Kommentarer fra andre brugere

Hej hybenhjerte

Træls med sygdom. Man bliver da også træt og orker ikke noget, så det er kun godt, at du har passet på dig selv, hvilet og ikke lavet for meget.

Det værste er, når det bliver overført til hverdagen, og man ikke får sig selv hevet op. Når man er syg, er det da helt okay at ligge i sengen og hvile, synes jeg.

Men jeg kan jo også kende meget af mig selv i dig, når du fortæller. Den med at få gjort det, man gerne vil. Få sig selv hevet op, ja. Ikke have et så dårligt selvbillede, som du skriver. Tilgive sig selv, når man ikke får gjort alt det, man gerne vil. Mon ikke vi i de fleste tilfælde gør vores bedste?

Jeg synes også ofte, at min mor siger noget sludder. Ja, du har sikkert ret i, at vi ikke altid selv er bedre. Måske bliver vi mere påvirkede af det, fordi det er ens mor? Jeg har i hvert fald et noget ambivalent forhold til min, og jeg kan nogle gange læse, at det har du også? Men jeg tænker også, at du holder af hende og er overbærende?


Det lyder som en slem bog. Jeg kender den ikke, men den lyder da voldsom, når den har gjort sådan et indtryk på dig. Men dejligt at du har fået set lidt tv og bare slappet af og passet din forkølelse. God bedring til dig!


Kh jhn

Skrevet af JHN1, 6. januar 2019 18:58