Læs dagbog

sortseer pt

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerter 10. juni 2018 15:37

Sveder har svært ved at komme igang. vil så gerne leve mere diciplineret, selvom jeg har fået øvet i dag.

Bekymring angst. Tanken om at jeg er nervøs, halvgammel og tyk og grim og ikke giver noget til andre og er en sjuske og ikke fået smidet alt det ud som jeg gerne vil og ikke får holdt orden irriterer mig. Selvisk og forfængeligt. jeg skulle flytte ud i en skov, leve et enkelt liv, skaffe mig af med spejle og den slags grusomheder og være i naturen.

Bekymringer om mine børn, hvordan jeg støtter dem bedst fylder mig også.

Bekymringer om lejeligheden, at jeg ikke passer godt nok på den, har tvist med udlejere i forhold til forsikringsspørgsmål. Jeg har ikke lyst til at være uvenner med ham. Min stedfar foreslog at jeg satte mig i respekt, men jeg tror at det var forkert. jeg skulle have være mere stille. har bare lyst til at komme væk, men jeg skal bo her i 3 år mere så kan han vist ikke kræve så meget for slitage.

I går var jeg på tur med mit arbejde. jeg kunne bare slet ikke være sjov eller byde ind. Sad og virkede dum og kedelig. Nogle spurgte til min kollega der var syg. Ja, sagde de for han forstår at sætte fut i det. "Tak for kaffe tænker jeg". Lutter forfængelighed.
Jeg havde ikke overskud, var så vildt træt, havde ondt i hovedet og havde kvalme. Synes ikke jeg fik noget ud af det vi så.
Nå, det er vist en rigtig øv dag. Skraldespandsting jeg hælder ud her.

Kan ikke fordrage juni. Der er alt for mange ting og arrangementer. jeg fik heldigvis plukket et ud af den kommende uge men ellers flere ting.

Nu vil jeg have noget kaffe, skrue op for musik eller et radioprogram og så igang med at rydde op.

Kommentarer fra andre brugere

Du trænger da vist til et knus

Skrevet af kirae2002, 10. juni 2018 15:58