Læs dagbog

status

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerter 10. oktober 2018 23:46

I forgårs aftalte jeg med dirigenten for koret at jeg bare skulle introducere et nyt medlem for min stemme så hun kunne synge med til koncerterne. Jeg kom i aften og hun ikke. Hun kommer først næste gang. Så jeg skulle synge alene. Og ja, det gik godt og jeg fik blod på tanden igen. Nu er det blevet til at jeg tager fra korprøve til korprøve. jeg kan ikke gøre det halvt. Enten går jeg til kor og passer det eller også går jeg ikke til kor. Det var som om de andre i koret var blevet lidt usikre på mig og det jeg ked af. Jeg vil gerne være en man kan regne med, men det har jeg ikke bevist med mit melden ud at jeg "havde brug for en pause til efter jul". De må være lidt forvirrede nu.

Jeg har talt en del med min mor om det her undervejs. Hun forstår mig ikke. Hun prøver at rådgive men hun har vist ikke den der kamptanke i sig. At man må kæmpe til man dør eller falder om og ikke kan mere. Sommetider ville jeg ønske at hun havde sagt til mig at jeg skulle fortsætte med noget. Sparke til mig på den gode måde. Nu må jeg gøre det selv. jeg gør det selv og så må vi se om jeg falder om eller kommer videre.

I dag meldte jeg mig også ind i et fitnesscenter. jeg er spændt på om jeg får det brugt. Der er nogle hold som jeg gerne vil følge. Pilates, effekt og zumba. jeg tænker at gøre noget der hver anden dag for at få mere styrke og smidighed.

I dag var jeg også til et arrangement på min datters udd. Der er en nogle forældre, der kommer fra andre lande og som skal til at lære dansk (de kan tale engelsk). jeg vil gerne støtte dem og tænker på hvordan jeg kan gøre det. En pige i klassen havde en lillesøster på ca min yngste datters alder. Måske skulle jeg invitere dem. Hvad kan man gøre for at de ikke føler sig alene og lærer noget samtidig. Det kan sommetider være godt og sundt at bryde grænser. Jeg tror også at det kunne være godt for mine børn at opleve. jeg vil så gerne have at de ser at verden er stor og man kan gøre noget. (tænk at jeg skriver sådant noget. jeg må være ved at få det bedre. Det håber jeg). Jeg vil bare gerne se ud over min næstip, selvom det ikke lyder sådan, når jeg skriver herinde. Jeg snakkede med nogle af dem og lærte noget selv. sådan skal det jo være.