Læs dagbog

om sommerfugle i maven og andet.

En side i dagbogen ""
Skrevet af hybenhjerter 11. juni 2019 19:34

I weekenden var jeg til en fest hvor jeg havde en meget sød bordherre. Da jeg kom jeg tænkte jeg lidt over om jeg skulle sende jeg ham en venneanmodning på FB. Måske burde det være ham der tog initiativ.? Jeg sendte ham også en kort besked fordi han skulle tidligt op på arbejde næste dag, sådan en lille hilsen. Han har accepteret min venneanmodnig og svaret på min besked. Men ærligt talt så tror jeg ikke at der er mere end venlighed i det fra hans side, for han har ikke taget initiativ til at skrive mere. Jeg tænker at sådan skal det nok være så. men det er også lidt ærgeligt for jeg syntes virkelig at han var sød, at hans interesser og menneskesyn var rigtigt godt.
Jeg har nok heller ikke godt af at blive forstyrret for meget i mit følelsesliv. Men jeg tænker på ham lidt for meget, øv.

Og så er der det andet. PT og juni mdr er travl. Min søn bliver student, min datter består nok ikke en del af sine eks i år. Det må tiden vise. Egentlig gør det ikke noget for hun har været ret og måske for ambitiøs med den form for studentereks hun har valgt. Hun går kun i 1.g. Måske er det bedre for hende at gøre nogle andre erfaringer i livet, men det er jo hende der skal vælge og vælge fra. og hun er også som mange usikker på sig og på livet. så er der sommerferie, som jeg ikke har planlagt selvom jeg godt ved hvad vi skal. Der er min mor, der har store problemer med sine ben. Jeg tror snart ikke at hun kan gå mere. Hun siger at hun glemmer meget og så tænker man at hun enten er stresset eller ved at blive dement. Det må tiden så vise.

Til festen talte jeg også med nogle meget søde msk fra kirken. De gør en stor indsats der og jeg sagde at jeg havde stor respekt for det. jeg ville også gerne hjælpe men det skulle helst være noget der var flexibelt. De foreslog havearbejde og vask og strygning af noget tøj der bruges. jeg "nøjes" nok med havearbejde. Det tror jeg også kunne være sundt for krop og sind.

Der havde været en fest i kirken, hvor man havde spurgt mig om jeg ville lave kaffe. Jeg kunne ikke nå det pga arbejde og det havde jeg skrevet til dem der havde spurgt.Nu sagde de jeg talte med til denne fest, at de havde savnet mig, at der ikke var nogen til at lave kaffe. Jeg vil ikke svigte, synes at jeg gjorde det. Jeg var også lidt utryg ved at lave kaffe på den store maskine og så kunne jeg ikke få det til at passe ind efter mit arbejde. Tiden var for knap. Jeg svarede at jeg havde sms'et den og den men at der måske var sket en brist i kommunikationen.Måske mente han ikke at jeg havde svigtet. Det er lidt skørt men jeg har en prik i forhold til det med at svigte. Jeg synes ofte at jeg kommer til det.

Nok for denne gang